MBAPE ŠOKIRAO FUDBALSKU JAVNOST! Otkrio zašto je Nejmara nazvao KLOŠAROM i priznao da samo misli na REAL!
Foto: Profimedia

bez dlake na jeziku

MBAPE ŠOKIRAO FUDBALSKU JAVNOST! Otkrio zašto je Nejmara nazvao KLOŠAROM i priznao da samo misli na REAL!

Fudbal -

Mlada zvezda Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, priznao je da želi da napusti francuski klub i nastavi karijeru u Real Madridu.

Francuz je dao izuzetno zanimljiv intervju za poznati list "L'Ekip" u kom je bez dlake na jeziku govorio o transfer sagi koja se letos odvijala, odnosu sa Nejmarom, dolasku Mesija u PSŽ...

Mbape je otkrio da nema nameru da potpiše novi ugovor sa Parižanima.

"Ostao sam u PSŽ-u i srećan sam, ali daleko sam od potpisivanja ugovora i ostanka. Hteo sam da odem ovog leta, s obzirom na to da dva meseca nismo razgovarali o novoj saradnji", kaže Francuz koji ne krije da želi da nastavi karijeru u Real Madridu.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

"Kada govorim o odlasku mislim samo na Real. Mislio sam da je moje vreme u Parizu završeno, odlazak je bio logičan korak. Jesam vezan za klub i da sam otišao to bi bio samo Real. Sada sam jako daleko od ostanka u klubu".

Mbape je otvoreno govorio i o sukobu koji je nedavno imao sa saigračem Nejmarom.

Kilijan Mbape, Nejmar
foto: Profimedia

"Nazvao sam Nejmara klošarom zato što nisam bio srećan njegovim pasom. Takve stvari se stalno dešavaju u fudbalu. Zato, posle svega od "ekplozije", pričao sa njim. Takve stvari se dešavaju kada želiš pobedu. Ne postoji problem. Toga će verovatno biti i u budućnosti. Poštujem Nejmara kao fudbalera i čoveka" iskren je mladi Francuz.

Dolazak Lionela Mesija u klub nije uticao na njegovu odluku.

"Mesi je sjajan, privilegija je igrati s njim. Ipak, ne donosim odluke na impulsivan način. Dugo sam razmišljao o ovome", rekao je Mbape.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track