NISAM KUPIO FERARI DA MI STOJI U GARAŽI! Zvezda Bajerna uživa u bogatstvu: Otvorio FUDBALSKI PAB za svoju dušu! Ima i FAN ZONU
Foto: AP

zna da živi

NISAM KUPIO FERARI DA MI STOJI U GARAŽI! Zvezda Bajerna uživa u bogatstvu: Otvorio FUDBALSKI PAB za svoju dušu! Ima i FAN ZONU

Fudbal -

Nije redak slučaj da poznati fudbaleri tokom karijere ulažu u ugostiteljstvo kako bi bi kad završe karijeru, mogli da imaju siguran izvor prihoda, a plus i da uživaju.

Jedan od njih je i za mnoge najbolji golgeter sveta Robert Levandovski.

On je u Varšavi otvorio istinski fudbalski pab u kojem će se gosti osećati kao da su na stadionu, posebno dok gledaju utakmice.

Kafić se simbolično po njegovom broju na dresu zove Nine's (Devetka),

Kafić se nalazi se na dva sprata, poseduje fotelje i viseće stolove, nekoliko televizija tako da se utakmice mogu gledati iz svakog ugla.

Posebno je impresivna "fan zona" u kafiću koja je u obliku male tribine pa će sigurno gosti za vreme susreta praviti pravu fudbalsku atmosferu dok navijaju za svoj klub.

Na zidovima su postavljenji članci iz novina dok je Levandovski bio na početke karijere kao i nekoliko dresova sa potpisima svetskih zvezda.

Iako je već sada poprilično bogat Lewandowski stalno traži novi način kako bi poboljšao stanje na svojim računima zbog čega se nema nameru izvinjavati nikom kako je svojevremeno kazao.

"Neću se nikome izvinjavati što zarađujem novac, u Poljskoj ljudi često misle da se moraju izvinjavati što imaju novca. Nisam kupio Ferari da mi stoji u garaži", rekao je Levandovski jedne prilikom.

Možda i najbolji napadač današnjice je na početku karijere u Delti iz Varšave zarađivao između 600 i 1500 poljskih zlota što je jednako cifri od 100 do 350 evra, dok danas u Bajernu mesečno zaradi oko 2 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track