NAVIJAČI VREĐALI DONARUMU, NE PRAŠTAJU MU ODLAZAK U PSŽ: Nikad više nećeš biti dobrodošao u Milanu!
Foto: Profimedia

crno mu se piše

NAVIJAČI VREĐALI DONARUMU, NE PRAŠTAJU MU ODLAZAK U PSŽ: Nikad više nećeš biti dobrodošao u Milanu!

Fudbal -

Donaruma se vraća na "San Siro", a tamo mu navijači pripremaju paklen doček

Italijanski golman Đanluiđi Donaruma odlučio je ovog leta da promeni klub. On ne želi da produži ugovor sa Milanom i seli se u francuski Pari Sen Žermen, a "rosoneri" mu to neće oprostiti.

Golman koji je afirmaciju stekao u Milanu i debitovao kod Siniše Mihajlovića još kao tinejdžer, prelaskom u PSŽ izazvao je gnev navijača slavnog italijanskog kluba, a poslednje upozorenje dobio je pred meč reprezentacije Italije na "San Siru" u okviru fajnal-fora Lige nacija.

Prvaci Evrope Italijani, spremaju se za meč sa Španijom u polufinalu ovog takmičenja, koje će se zanimljivo igrati baš na stadionu Milana. Upravo je u gradu mode na jednom mostu osvanuo transparent posvećen Donarumi, pa je jasno da mu boravak u Milanu neće biti nimalo prijatan.

"Donaruma, go*no jedno! NIkad više nećeš biti dobrodošao u Milanu", napisali su ultrasi tog kluba.

Prethodno je golman, heroj Italije na Evropskom prvenstvu, zatražio od navijača Milana oproštaj i zamolio za razumevanje, ali je jasno da ga neće biti na osnovu ovog transparenta. Prvo je Donaruma dugo otezao oko produžetka ugovora, a potom je otišao bez obeštećenja i tako direktno naštetio klubu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track