TERZIĆ IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE U FUDBALSKOJ SRBIJI: Kriminalne strukture bi svog čoveka u Zvezdi! Neću da dam KEROVIMA DA LAJU!
Foto: FK Crvena zvezda

bura

TERZIĆ IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE U FUDBALSKOJ SRBIJI: Kriminalne strukture bi svog čoveka u Zvezdi! Neću da dam KEROVIMA DA LAJU!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bez dlake na jeziku govorio je o aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu

Terzić je poprilično uzdrmao srpsku fudbalsku javnost - isprozivao je selektora Dragana Stojkovića Piksija, večitog rivala Partizan, govorio o stanju u Crvenoj zvezdi, pritisku koji trpi i brojnim napadima sa kojim se suočava.

"Svi mi koji radimo u Zvezdi zaslužujemo beneficirani radni staž, mnogo je pritiska. Ja sam ušao u Zvezdu crn, a sada sam beo", rekao je direktor crveno-belih u intervjuu za "TV Pančevo".

Terzić tvrdi sa se svakodnevno trpi napade raznih interesnih grupa.

"Zbog društvenog značaja Zvezde, preklapa se mnogo interesa: sportskih, društvenih, političkih, kriminalnih, menadžerskih... Fudbal u Srbiji je miks svega toga. Moraš da budeš ozbiljan igrač da se sudariš sa svim pritiscima. Mnogi interesni centri žele svog čoveka u Zvezdi. Zato stalno imamo napade, treba se odbraniti, imamo razne i medijske igranke koje pletu mrežu oko Zvezde", tvrdi Terzić.

Generalni direktor crveno-belih ističe da je nekada primoran da oštro odgovori na napade sa kojim se suočava.

"Ne možeš da pustiš da svi kerovi laju, a ti da ne odgovoriš. Stvara se pogrešna slika u javnosti. Tu smo mi, da na sve odgovorimo na pravi način. Jedna priča za popa druga za lopova. Ne postoji udžbenik za uspešno rukovođenje Zvezdom".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track