Najnovije vesti

TERZIĆ IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE U FUDBALSKOJ SRBIJI: Kriminalne strukture bi svog čoveka u Zvezdi! Neću da dam KEROVIMA DA LAJU!
Foto: FK Crvena zvezda

bura

TERZIĆ IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE U FUDBALSKOJ SRBIJI: Kriminalne strukture bi svog čoveka u Zvezdi! Neću da dam KEROVIMA DA LAJU!

Fudbal

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bez dlake na jeziku govorio je o aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu

Terzić je poprilično uzdrmao srpsku fudbalsku javnost - isprozivao je selektora Dragana Stojkovića Piksija, večitog rivala Partizan, govorio o stanju u Crvenoj zvezdi, pritisku koji trpi i brojnim napadima sa kojim se suočava.

"Svi mi koji radimo u Zvezdi zaslužujemo beneficirani radni staž, mnogo je pritiska. Ja sam ušao u Zvezdu crn, a sada sam beo", rekao je direktor crveno-belih u intervjuu za "TV Pančevo".

Terzić tvrdi sa se svakodnevno trpi napade raznih interesnih grupa.

"Zbog društvenog značaja Zvezde, preklapa se mnogo interesa: sportskih, društvenih, političkih, kriminalnih, menadžerskih... Fudbal u Srbiji je miks svega toga. Moraš da budeš ozbiljan igrač da se sudariš sa svim pritiscima. Mnogi interesni centri žele svog čoveka u Zvezdi. Zato stalno imamo napade, treba se odbraniti, imamo razne i medijske igranke koje pletu mrežu oko Zvezde", tvrdi Terzić.

Generalni direktor crveno-belih ističe da je nekada primoran da oštro odgovori na napade sa kojim se suočava.

"Ne možeš da pustiš da svi kerovi laju, a ti da ne odgovoriš. Stvara se pogrešna slika u javnosti. Tu smo mi, da na sve odgovorimo na pravi način. Jedna priča za popa druga za lopova. Ne postoji udžbenik za uspešno rukovođenje Zvezdom".

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track