LJUBOMIR FEJSA JE SLOBODAN: Hoće li Partizan i Stanojević reagovati i opet ga obući u CRNO-BELO?!
Foto: Nemanja Nikolić

povratak u humsku

LJUBOMIR FEJSA JE SLOBODAN: Hoće li Partizan i Stanojević reagovati i opet ga obući u CRNO-BELO?!

Fudbal -

Iskusni fudbaler napustio Saudijsku Arabiju posle raskida sa Al Ahlijem

Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa od juče je zvanično slobodan igrač, pošto je raskinuo saradnju sa saudijskim klubom Al Ahli. Pred njim su sada novi izazovi, a sasvim logično pitanje je, hoće li se na zimu vratiti u Partizan.

Da podsetimo, Ljubomir Fejsa (33) nosio je crno-beli dres od 2008. do 2011. godine i za to vreme osvojio tri titule prvaka Srbije i dva trofeja u Kupu. Partizan je u potrazi za zadnjim veznim igračem, jer je planirana prodaja Saše Zdjelara u zimskom prelaznom roku.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Nastavljamo da tražimo igrača takvog profila kao što je Zdjelar - rekao je nedavno trener Partizana Aleksandar Stanojević prilikom obraćanja navijačima.

Povodom raskida saradnje sa Al Ahlijem, Ljubomir Fejsa napisao je na svom instagram profilu:

- Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Veliko hvala navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji. Bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto - na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove.

Ljubomir Fejsa

Nije tajna da je Ljubomir Fejsa napustio Saudijsku Arabiju zbog kašnjenja plata, a iz istog razloga iz tog kluba su otišli trener Vladan Milojević i fudbaler Marko Marin, koji je nedavno pojačao mađarski Ferencvaroš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track