Najnovije vesti

NULA OD ČOVEKA Srpski doktori spasli Šaćirija: Rođen sa TEŠKIM DEFORMITETOM, našim lekarima duguje sve, a ne prestaje da PROVOCIRA
Foto: Profimedia

lečio se u beogradu

NULA OD ČOVEKA Srpski doktori spasli Šaćirija: Rođen sa TEŠKIM DEFORMITETOM, našim lekarima duguje sve, a ne prestaje da PROVOCIRA

Fudbal

Švajcarski fudbalski reprezentativac poreklom sa Kosova i Metohije, Đerdan Šaćiri, dospeo je u centar pažnje zbog nove političke provokacije.

Dok je davao intervju za tamošnju TV, jedan čovek je prišao Šaćiriju i obukao mu jaknu zločinačke UČK (takozvana Oslobodilačka vojska Kosova). Po njihovim reakcijama deluje da je ovo bila režirana predstava.

Ovo nije prvi incident u kome je glavni akter aktuelni fudbaler Liona. Šaćiri je osvedočeni provokator i koristi svaku moguću priliku da udari na Srbiju. Slavio je golove pokazivanjem dvoglavog orla, provocirao obajavama na društvenim mrežama, a sada je otišao i korak dalje.

Mrzi sve što je srpsko, a da nije bilo naših doktora Šaćiri ne samo da ne bi igrao fudbal, već ne bi imao ni normalan život.

Đerdan Šaćiri
foto: Profimedia

Naime, reprezentativac Švajcarske rođen je sa deformitetom desnog stopala, koji mu je uspešno izlečen u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tirošvoj

Jedan naš istaknuti lekar spasao je Šaćirija koristeći u to vreme revolucionarnu metodu.

"Šaćiri je rođen sa urođenim deformitetom desnog stopala. Stopalo mu je bio okrenuto na unutrašnju stranu zbog nedostatka prostora u stomaku majke. Odmah po rođenju poslat je iz Gnjilana u Vranje, a potom u Beograd u Tiršovu. Tamo ga je lečio naš čuveni doktor, stručnjak za takve deformitete", pričao je jednom prilikom za "Informer" dobro obavešteni.

Doktor je tada primenio takozvanu "Ponsetijevu metodu" kako bi pokušale da izbegnu rizičnu operaciju na stopalu.

"Ova metoda je tek tada počela da se primenjuje. Podrazumeva nošenje korektivnih longeta u trajanju od pet do osam nedelja. Kasnije se detetu pravi posebna obuća koju nosi do treće godine života", otkrio je izvor.

Iako srpskim lekarima duguje sve, nezahvalni Šaćiri koristi svaku priliku da provocira Srbe.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track