SIN TRENERA PSŽ ODVEO MESIJA U TERETANU, A TAMO DOŽIVEO ŠOK: Argentinac nije znao kako se sprave koriste! Poznato je i zašto
Foto: Profimedia

Hit!

SIN TRENERA PSŽ ODVEO MESIJA U TERETANU, A TAMO DOŽIVEO ŠOK: Argentinac nije znao kako se sprave koriste! Poznato je i zašto

Fudbal -

Lionel Mesi je letos iznenadio fudbalsku javnost kada je odlučio da iz Barselone pređe u Pari Sen Žermen.

Ne baš skroz svojom krivicom, ali Argentinac je morao da napusti Kamp Nou. Pošto će najmanje dve sezone ostati u Parizu, ljudi iz novog kluba su dali sve od sebe kako bi se Mesi osećao kao kod kuće i što pre adaptirao na novu sredinu. Njemu i porodici su pružili sve što su tražili.

Argentincu je na usluzi i Sebastijan Poketino, sin trenera Maurisija, sa kojim je Lionel od ranije u odličnim odnosima. Sebastijan je bio zadužen da upozna Mesija sa trening centrom Pari Sen Žermena, u sklopu koje se nalazi i teretana koja je ista kao ona koju koristi Barselona.

Kada su prvom prilikom ušli u teretanu Poketino je doživeo šok. Sebastijan mu je pokazivao sprave koje imaju i savetovao oko režima treninga, ali je ostao iznenađen kada je saznao da Mesi uopšte nije znao za šta služe neke sprave i kako se uopšte koriste.

Iako je te iste sprave imao u Barseloni, jednostavno niko u tom klubu nije tražio od Mesija da ih koristi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track