BITNA JE I GOL RAZLIKA! Kostić: Favoriti smo ali to moramo da pokažemo na terenu
Foto: Profimedia

KATAR 2022

BITNA JE I GOL RAZLIKA! Kostić: Favoriti smo ali to moramo da pokažemo na terenu

Fudbal -

Fudbaler Srbije Filip Kostić rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećoj utakmici protiv Azerbejdžana i da taj duel shvata ozbiljno, kako bi u dobroj situaciji dočekala odlučujući duel sa Portugalom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine

"Mi poštujemo svakog protivnika, mi smo sutra favoriti i ne bežimo od toga, ali to moramo pokazati na terenu. Pratićemo utakmice Portugala i nadati se njihovom kiksu. Srbija uvek igra na gol više, bitna je gol razlika, ali je najbitnije da mi pre svega dobijemo utakmicu, ako možemo sa što više golova, što da ne", rekao je Kostić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Srbije igraju u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu protiv Azerbejdžana, pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Srbija je u subotu uveče pobedila u Luksemburgu sa 1:0 i pored slabije igre.

"Danas nema slabih protivnika, svi igraju. To je odlika velikih reprezentacija, da pobeđuju i kada igraju slabije. To je bila bitna pobeda za nas pred meč protiv Azerbejdžana. Svaka pobeda je važna i donosi samopouzdanje. Ova utakmica je jako bitna pred gostovanje u Lisabonu. Mi spremni dočekujemo meč", naveo je Kostić.

Kostić je rekao i da očekuje veliku podršku na stadionu, da će se ekipa truditi i pružiti maksimum kako bi opravdala poverenje navijača.

Na tabeli Grupe A Srbija je prva sa 14 bodova, a Portugal na drugom mestu ima bod manje, ali i utakmicu manje.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track