RUS SIPA FUDBALERIMA HRVATSKE SO NA RANU: Srećni smo zbog naše pobede, a još srećniji jer je Hrvatska izgubila bodove!
Foto: Profimedia

KATAR 2022

RUS SIPA FUDBALERIMA HRVATSKE SO NA RANU: Srećni smo zbog naše pobede, a još srećniji jer je Hrvatska izgubila bodove!

Fudbal -

Ruski fudbaler Daler Kuzjajev rekao je da pobeda nad Slovenijom nije bila laka, ali i da su igrači bili još srećniji kada su videli da je Hrvatska odigrala nerešeno u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

"Ovo nije bila laka pobeda, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo posustali. Sva sreća zadržali smo tri boda, a bili smo još srećniji kada smo saznali da Hrvatska nije pobedila. Sve je u našim rukama i to je dobar osećaj. Zadovoljni smo, ali još smo daleko od obavljenog posla", rekao je vezni igrač posle utakmice, prenela je danas Hina.

Rusija je u ponedeljak u Mariboru sa 2:1 pobedila Sloveniju, u meču osmog kola Grupe H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dok je Hrvatska na svom terenu odigrala nerešeno 2:2 sa Slovačkom.

Na tabeli Grupe H Rusija vodi sa 19 bodova, dok je Hrvatska druga sa dva boda manje. Samo pobednik grupe osiguraće plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, dok drugoplasirana selekcija ide u baraž.

Hrvatska 11. novembra gostuje na Malti, dok Rusija istog dana dočekuje Kipar, a tri dana kasnije u Splitu će biti odigran medjusobni duel izmedju Hrvatske i Rusije.

(Kurir sport/Beta/Hina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track