MILOŠ JOJIĆ PRED GENT: Važno je da se pobede nižu! Nadam se da ćemo imati veliku podršku naših navijača!
Foto: Starsport©

sjajan start sezone

MILOŠ JOJIĆ PRED GENT: Važno je da se pobede nižu! Nadam se da ćemo imati veliku podršku naših navijača!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je najvažnije da njegov tim protiv Radnika osvojio nova tri boda u Super ligi Srbije i dodao da će crno-beli i u četvrtak protiv Genta ići na pobedu.

"Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da nismo primili gol. Znali smo šta nas očekuje. To je protivnik koji se vrati iza lopte, čekali su svoju šansu iz kontranapada, na kraju je nisu dočekali što je dobro - znači da smo se dobro pripremili i dobro izgledali na terenu", rekao je Jojić za klupski sajt.

"Pobeda je mogla da bude ubedljivija, ali moramo biti zadovoljni sa 2:0. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak", dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 2:0, u 13. kolu Super lige Srbije i time osvojili nova tri boda neophodna za čuvanje prve pozicije na tabeli.

Crno-bele u četvrtak očekuje duel protiv Genta, u trećem kolu Grupe B Lige konferencija.

"Najbitnije je da se pobede nižu. Imamo evropsku utakmicu pred nama, i u Ligi konferencija želimo da izvučemo maksimum. Spremamo se za pobedu i idemo na pobedu. Igramo pred našim navijačima, nadamo se da će doći veliki broj ljudi na stadion da nas podrži", rekao je Jojić.

Govoreći o Gentu, Jojić je istakao da je reč o nezgodnoj ekipi.

"U prvenstvu im 'ne cvetaju ruže', nisu baš dobro startovali, uzeli su malo bodova u odnosu na ono što se učekuje od njih, ali sigurno je da su jako nezgodna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca", rekao je Jojić.

Utakmica izmedju Partizana i Genta, koji posle dva kola imaju po šest bodova, igra se u četvrtak od 21.00 u Humskoj.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track