PRAVEDAN REZULTAT, ALI IPAK ŽALI Stanković posle boda u Danskoj: Tražio sam igračima da se NE RAZBIJEMO, sada se mi pitamo
Foto: Starsport

dobar rezultat

PRAVEDAN REZULTAT, ALI IPAK ŽALI Stanković posle boda u Danskoj: Tražio sam igračima da se NE RAZBIJEMO, sada se mi pitamo

Fudbal -

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, rekao je da je zadovoljan rezultatom trećeg kola Lige Evrope.

Šef stručnog štaba srpskog predstavnika poručio je nakon gostovanja Mitjilandu da je utakmica završena realnim rezultatom.

- Zadovoljan sam rezultatom, utakmica je bila otvorena, jaka i tvrda, prava takmičarska. Domaćin je imao svoje šanse, imali smo i mi naše i bili dobri napred. Rezultat je pravedan. Lepo je veče bilo za nas - rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Iste ekipe će za dve nedelje igrati i u Beogradu kada će Zvezda imati priliku da pobedom overi prolaz.

- Pobeda bi nas izvesno odvela u drugi krug. Nadam se da ćemo otići dalje, da ćemo nastaviti sa ovakvim odnosom. Prvi smo, mi se pitamo i neće nam biti lako. Možda čak i teže u Beogradu nego ovde - rekao je Stanković i potom nastavio o danskoj ekipi:

- Igrali smo protiv mlade, brze i jako talentovane ekipe. Idemo kući sa pozitivnim rezultaom. Na našoj stani su iskustvo i domaći teren sada. Već sada znamo šta nam je činiti. Mitjiland je lepo i prijatno iznenađenje za mene.

Stanković je priznao da mu je žao što njegov tim nije upisao tri boda.

- Mnogo mi je žao. I na 1:1 smo imali tu loptu, šansu pred golmanom i morali smo da rešimo. Ovaj meč je već iza nas, bili na 16 minuta do pobede. Mnogo mi je žao, bilo bi lakše do kraja ove tri utakmice - rekao je Stanković i pohvalio Ivanića da je odigrao meč za čistu "desetku".

Govorio je i o završnici utakmice u kojoj je Zvezda uspela da privede utakmicu kraju.

- Radimo na tome, iskustvo više za sve nas. Poslednjih 20 minuta je trener Mitjilenda sve stavio u napad, a ja sam tražio samo da se ne razbijemo. Ogroman pritisak, nikakav problem, a mogli smo da damo gol. I kaznimo ih - zaključio je Dejan Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track