BIO JE ŽESTOKI MOMAK SVETSKOG FUDBALA, A ONDA PREŠAO U POKERAŠE: Čuveni ćelavac je jedne noći za stolom izgubio 54 miliona dolara
Foto: Instagram

kockar

BIO JE ŽESTOKI MOMAK SVETSKOG FUDBALA, A ONDA PREŠAO U POKERAŠE: Čuveni ćelavac je jedne noći za stolom izgubio 54 miliona dolara

Fudbal -

Tomas Gravesen (45), pored svojih fudbalskih kvaliteta često je bio u centru pažnje po svojoj žestini i po ćeli.

Nekadašnji danski fudbaler godinama je igrao za Everton, jednu sezonu je proveo u Realu, a potom igrao i za Seltik.

Potom se vratio u voljeni Everton, odakle je otišao u Las Vegas.

Gravesen je milion zarađene tokom karijere odlučio da iskoristi na pokeraškim stolovima i postao je jedan od najpoznatijih pokeraša.

Danac je imao puno uspona i padova za stolom. Znao je da za samo jednu noć izgubi neverovatnih 54 miliona dolara, ali i da brzo vrati velike sume. Njegovo bogatstvo se trenutno procenjuje na 140 miliona dolara.

"Mogu da potvrdim da je od pokera zaradio 110 miliona dolara, ali nije sve išlo lako. Lično sam prisustvovao u noći kada je izgubio 54 miliona dolara. Ne mogu da kažem protiv koga je igrao", otkrio je neimenovani izvor na jednom poznatom pokeraškom sajtu.

Svoje stečeno bogatstvo bivši fudbaler koristi za luksuzan život. Često je viđen u društvu lepih žena. Trenutno je u braku sa modelom Kamilom Pirs, a ranije je bio u vezi sa porno zvezdom Kirom Egers. Ističe se i skupocenim automobilima, te tako trenutno vozi Mercedes vredan oko 500.000 dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track