TRENER PARTIZANA STANOJEVIĆ POSLE TREĆE PRIMLJENE DOZE VAKCINE POZIVA NA ODGOVORNOST: Jović je kriv što se razboleo!
Foto: FK Partizan

VIRUS KORONA

TRENER PARTIZANA STANOJEVIĆ POSLE TREĆE PRIMLJENE DOZE VAKCINE POZIVA NA ODGOVORNOST: Jović je kriv što se razboleo!

Fudbal -

Još 12 igrača Partizana nije vakcinisano, a u Crvenoj zvezdi su suočavaju sa većim poteškoćama oko epidemije virusa Kovid-19

Trener Partizana Aleksandar Stanojević primio je nedavno treću dozu vakcine protiv virusa korona. Istovremeno, proces imunizacije nastavili su Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, u međuvremenu još neki fudbaleri i većina članova stručnog štaba...

Ali, još 122 igrača uopšte nije vakcinisano! Do kraja godine ostale su dve utakmice na gostovanjima u UEFA Ligi konferencije, u Gentu 4. novembra i 25. sledećeg meseca u glavnom gradu Estonije Talinu. Zato Stanojević poziva ostatak tima da se što pre vakciniše, čime zaista pokazuje veliku odgovornost za ceo tim crno-belih.

- Svako ko je u kolektivu mora da ima odgovornost. Ako se bavi individualnim sportom, to je privatna stvar. I ako ide na more to je individualna odluka. Ja sam svoje rekao, izostanak igrača zbog takvih stvari može da utiče na tim, rezultate i na njega samog - upozorio je Stanojević.

Partizan, Nemanja Jović, Filip Holender
foto: Starsport

Poslednji fudbaler koji je preležao virus Kovid-19 u Partizanovom timu je levokrilni napadač Nemanja Jović, a pre njega Siniša Saničanin.

- Jović je sam sebe izbacio iz ekipe i sam sebe mora da vrati. Sam je kriv što se razboleo. Svako mora da vodi računa o sebi i timu, sad nek’ se bori za povratak. Spreman je, biće u konkurenciji za sastav protiv TSC-a - rekao je Aleksandar Stanojević.

Još većih problema sa virusom korona imali su u Crvenoj zvezdi, stekao se utisak da su u jednom trenutku pokušali sve da zataškaju, ali na nekoliko mečeva u evropi su zbog zaraženih igrača bili oslabljeni.

Videćemo koliko je poraz od Genta kod kuće ostavio traga na Partizan, koji danas (13.30) ima jedno od najtežih gostovanja u Superligi - TSC-u, u Bačkoj Topoli. Ipak, crno-beli su vrlo dominantni u domaćem prvenstvu, pa je kvota na dvojku 1,20, a na kombinazziju 2&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track