TREBALO JE DA PREĐEM U ZVEZDU, ALI SE DŽAJA NIJE POJAVIO NA SASTANKU Đani Ćurčić otkrio: Umesto Jugovića sam trebao da igram LŠ
Foto: Beta/Kup Prijateljstva

NEPOZNATI DETALJI

TREBALO JE DA PREĐEM U ZVEZDU, ALI SE DŽAJA NIJE POJAVIO NA SASTANKU Đani Ćurčić otkrio: Umesto Jugovića sam trebao da igram LŠ

Fudbal -

Saša Đani Ćurčić kad god se pojavi u javnosti ne može da prođe nezapaženo.

Poznat po svom temperamentu i izjavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ni ovog puta nije izneverio. Đani je, gostujuću u podkastu "SportLight", otkrio do sada nepoznate detalje iz njegove fudbalske karijere.

Tako je Ćurčić rešio d ana videlo iznese inofromaciju koja do sada nije bilo poznata, a to je da je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu.

"Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo pre Partizana. Prvo da se zna neka priča. Trebalo je da dođem iz OFK umesto Jugovića da igram Ligu Šampiona. Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otrkio Dragana Džajića uhvatio mene i oca, doveo me preko puta Džajine kuće na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran.

To je bilo mnogo pre Partizana kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao 'ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem', i čovek se nije pojavio na sastanku. Inače, ja sam trebao umesto Jugovića da uđem to je bilo mesto za mene", tvrdi Ćurčić i objašnjava:

"Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao Ferguson, ja sam pre Aston Vile trebalo da dođem u Junajted sve je bilo dogovoreno. Ian Meknil, onaj matori koji me je doveo u Vilu došao da gleda Govedaricu u Solunu kad je igrala reprezentacije", priseća se Đani i otkriva neke nove detalje:

"Ja sam tu bio ko turista jer me je Miljan (Miljanić prim. aut.) voleo. Ja sam imao problema u klubu sa Zekom, Bjekom i Tumbom. Nismo pričali uopšte i ja nisam ni igrao. Miljan je želeo malo da me vrati u život. Bio sam dosta nemiran", objasnio je Ćurčić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track