GRMEĆE MIHAJLOVIĆ! Siniša je i pre utakmice kritikovao sudije, a posle ovakvih odluka protiv Milana sigurno NEĆE ĆUTATI!
Foto: Profimedia

bura u italiji

GRMEĆE MIHAJLOVIĆ! Siniša je i pre utakmice kritikovao sudije, a posle ovakvih odluka protiv Milana sigurno NEĆE ĆUTATI!

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su na gostujućem terenu Bolonju rezultatom 4:2, u utakmici devetog kola Serije A i tako su, bar na kratko, preuzeli prvo mesto na tabeli.

Milan je poveo u 16. minutu golom koji je postigao Rafael Leao, a prednost je udvostručio Davide Kalabrija u 35. minutu. Međutin, tada je krenulo po zlu za Rosonere.

Bolonja je smanjila autogolom Zlatana Ibrahimovića u 49. minutu, a tri minuta kasnije izjednačio je Musa Barou.

Milan je poveo u 84. minutu pogotkom Ismaela Benasera, a pobedu je obezbedio Ibrahimovi} golom u 90. minutu.

Bolonja je utakmicu završila sa devetoricom igrača, pošto je Adama Sumaoro dobio crveni karton u 20. minutu, dok je njegov saigrač Roberto Sorijano isključen u 58. minutu.

Trener Bolonje, Siniša Mihajlović, prethodnih nekoliko nedelja je napadao sudije zbog odluka protiv njegove ekipe, a dva crvena kartona na jednom meču svakako neće biti povod da temperamentni Srbin smiri strasti.

Milan je sada prvi na tabeli sa 25 bodova, bodom i utakmicom više od drugoplasiranog Napolija.

Ekipa Siniše Mihajlovića je u poslednje dve utakmice bez pobede i posle trećeg poraza u prvenstvu zauzima deveto mesto na tabeli sa 12 bodova.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track