ALARMI U MANČESTERU Ronaldo ne može da podnese Solskjera! Aleks Ferguson HITNO REAGOVAO, došao na trening da brani Norvežanina
Foto: Profimedia

Junajted

ALARMI U MANČESTERU Ronaldo ne može da podnese Solskjera! Aleks Ferguson HITNO REAGOVAO, došao na trening da brani Norvežanina

Fudbal -

Navijači Mančester junajteda veruju da odbrojavaju poslednje dane Olea Gunara Soskjera na klupi njihovog kluba, ali moguće je da će se načekati.

Poraz na Old Trafordu od Liverpula rezultatom 5:0 bio je kap koja je prelila čašu. Tako su barem mislili brojni navijači "crvenih đavola", ali većinski deo uprave kluba još uvek podržava Norvežanina.

Ono što u ovom trenutku najviše ide u korist Solskjera jeste podrška koju svakodnevno dobija od najveće klupske legende, čuvenog ser Aleksa Fergusona.

Ole Gunar Solskjer
foto: Profimedia

Sedamdevetogodišnjak je odlučio da javnosti i navijačima jasno stavi do znanja da se protivi smeni norveškog stručnjaka, pa je posetio ekipu u utorak u trening centru Karington, prenose mediji na ostrvu.

Ferguson je u društvu predsednika kluba Martina Edvardsa razgovarao sa Solskjerom i rukovodstvom kluba o onome što predstoji klubu.

Navodno, mišljenje čuvenog trenera Junajteda deli i potpredsednik Ed Vudard, iako se u međuvremenu uveliko priča o smeni na klupi.

Aleks Ferguson, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Kao prvi kandidat navodi se Antonio Konte, dok bi Kristijano Ronaldo, koji se tokom pomenutog debakla rugao Solskjeru što su snimile kamere, voleo da ponovo radi sa Zinedinom Zidanom.

Portugalac ima veliko poštovanje i odličan odnos sa Aleksom Fergusonom, ali ovog puta njihova mišljenja se nikako ne slažu. Iako je ubedljivo najveća zvezda u ekipi, Ronaldo će morati da pronađe način da nastavi rad sa Norvežaninom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track