ŠOKANTNO OTKRIĆE: Katai bio DOPINGOVAN, zato nije igrao protiv Midtjilanda u Danskoj!
Foto: Starsport©

bizarna greška

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Katai bio DOPINGOVAN, zato nije igrao protiv Midtjilanda u Danskoj!

Fudbal -

Najbolji fudbaler Zvezde je greškom uneo u organizam zabranjenu supstancu.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai nije mogao da igra protiv Midtjilanda u Danskoj jer je bio dopingovan, prenosi "Informer".

Katai se inhalirao istim lekom koji je prepisan njegovom sinu, ne znajući da on sadrži supstancu koju zabranjuje Svetska antidoping agencija.

"Dan pre puta klupski doktor Miodrag Mladenović rekao je igračima da napišu spisak svih lekova koje su koristili prethodnih dana. Odmah je na Kataijevom spisku uoči nedozvoljenu supstancu, čije korišćenje zabranjuje Svetska antidoping agencija. Doktor Mladenović je o svemu obavestio šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, jer je bilo jasno da bi Kataijev nastup u Danskoj predstavljao rizik da igrač bude suspendovan na duže vreme, a i Zvezda bi bila kažnjena. Zato je Aleksandar ostao kod kuće", otkriva izvor Informera.

Podsetimo, Katai nije odigrao meč od 26 septembra i gostovanja Novom Pazaru. Ubrzo nakon toga saznao je da je pozitivan na koronu, pa je usledila duža pauza. Katai se vratio treninzima i bilo je planirano da bude u sastavu za Midtjiland u Danskoj, međutim, zbog jednog nepromišljenog poteza nije bio na rasplaganju treneru Dejanu Stankoviću.

Kurir sport/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track