RAT NE PRESTAJE: Navijači Fjorentine poručili DUŠANU VLAHOVIĆU da se drži PODALJE od njih!
Foto: EPA PAOLO MAGNI, Profimedia

Mediji sa apenina otkrivaju

RAT NE PRESTAJE: Navijači Fjorentine poručili DUŠANU VLAHOVIĆU da se drži PODALJE od njih!

Fudbal -

Posle minimalnog poraza na Olimpijskom stadionu od Lacija, Srbin je krenuo pravo put tunela, dok su ostali igrači otišli da pozdrave navijače iz Firence

Lep gol koji je postigao u pobedi protiv Kaljarija iz slobodnog udarca u Firenci nije pomogao Dušanu Vlahoviću da popravi odnos sa navijačima Fjorentne. Najvatreniji fanovi Viole počeli su s vređanjem srpskog reprezentativca na utakmici protiv Venecije u gostima koju je tim iz srca Toskane izgubio sa 1:0 i sve to jer je ovaj odbio da potpiše novi ugovor. Nakon neuspeha u sredu uveče u Rimu nije bilo pogrdnih reči na račun mladog napadača i reprezentativca Srbije, a razlog je to što se Vlahović odmah uputio u svlačionicu.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Srbin nije s ostatkom ekipe otišao da pozdravi gostujuće navijače, o čemu piše rimska Republika, navodeći da je to bio upravo zahtev najvatrenijih navijača kluba iz Firence. Oni su poručili Dušanu Vlahoviću da se drži podalje od njih, što je ovaj ispoštovao i odmah po poslednjem zvižduku krenuo put tunela.

Nekadašnjem napadaču Partizana aktuelni ugovor ističe na leto 2023. godine. Uprava Fjorentine želela je da ga učini najbolje plaćenim igračem u istoriji klkuba, međutim ovaj očito ima želju da na leto napravi transfer u neki od najvećih klubova Evrope i tako naplati odlične igre u poslednje dve godine. Uz Francuza Kilijana Mbapea i Norvežanina Erlinga Halanda, Vlahović je trenutno najtraženiji mladi igrač u Evropi, a njegov naredni transfer mogao bi da dostigne magičnu sumu od čak 100 miliona evra!

Nije odbio da puca penal, želi što više golova iz igre!

Po informacijama ljudi iz Vlahovićevog najbližeg okruženja u Firenci, srpski napadač nije odbio da puca penal protiv Kaljarija. Kako kažu, Vlahović je uvek željan golova, ali sada želi što više da ih daje iz igre, pa zato nije postavio loptu na belu tačku, a ne kako su ga odmah napali na nekim italijanskim portalima zbog nesuglasica sa čelnicima Fjorentine i najvatrenijim pristalicama.

Na tom meču, Vlahović je razuverio neverne Tome, efektnim golom iz slobodnog udarca, pokazavši po ko zna koji put koliko mu je stalo da što više doprinese dobrim igrama i rezultatima Fjorentine u italijanskoj Seriji A.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track