LEGENDA OPLELA PO JUNAJTEDU: Megvajer i Šo su sramota za klub
Foto: Profimedia

NI POBEDA NE POMAŽE

LEGENDA OPLELA PO JUNAJTEDU: Megvajer i Šo su sramota za klub

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda su kao gosti nadigrali Totenhem 3;0, ali to nije sprečilo legendu tima sa Olsd Traforda Rokja Kina da kritikuje ekipu, koja je prošlog vikenda deklasirana od Liverpula 5:0.

Megvajer i Šo prošle sedmice su bili sramota za klub. Oni važe za afirmisane fudbalere, ali da taj status zaslužuju trebalo bi da pokažu karakterom“, počeo je paljbu Kin, koji već duže vreme ne štedi kritika Megvajera.

Ono što je Mančester Junajted u svojoj istoriji oduvek imao su igrači sa karakterom i ličnošću. Video sam Megvajera kako se izvinjava za poraz i bio je kao robot. Dosta mi je onog ćaskanja posle utakmice i nekakvog izvinjenja. Megvajer je izašao i rekao da treba da se okupe kao grupa?!“, čudi se Kin, pa nastavlja:

Ne, treba pre svega da središ svoju igru, ako želiš već da budeš vođa te grupe. Nauči osnove fudbalskog posla, onda možda budeš lider. Ljudi stalno govore da možda nije u formi. Dao je gol protiv Lestera, to nema veze sa kondicijom. Kod njega, ali i kod pojedinih afirmisanih igrača je problem u nedostatku profesionalizma, ne rade posao kako treba. Imaju talentovane igrače u napadu, ali vezni red i odbrana ne rade kako treba“.

Kin je prokomentarisao reči nekadašnjeg fudbalera Mančester Junajteda Brajana Robsona, koji je takođe kritikovao tim.

Protiv Liverpula je bila sramotna predstava. Čuo sam Brajana Robsona, sjajnog igrača Junajteda i čoveka punog hrabrosti, kako govori da je osetio da su igrači odustali. To je najveća uvreda koju možete da nanesete profesionalnom fudbaleru“, poručio je Irac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track