STANKOVIĆ HVALI POSLE KRAGUJEVCA: Trenera Zvezde pitali o Kataiju on progovorio o Petroviću
Foto: Starsport©

reakcija

STANKOVIĆ HVALI POSLE KRAGUJEVCA: Trenera Zvezde pitali o Kataiju on progovorio o Petroviću

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Radničkim iz Kragujevca sa 3:0 u meču 15. kola Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je vidno zadovoljan posle meča u Kragujevcu. Upitan da prokomentariše povratak Aleksandra Kataija na teren, on je prvo pohvalio navijače, momka iz Srbobrana, a onda i mladog Njegoša Petrovića.

Drago mi je zbog pobede, drago mi je zbog momaka. S ovakvom publikom sve to je mnogo lakše, kao što smo i pričali. Svaki navijač Zvezde prepoznao je momenat, dali su nam vetar u leđa. Svi su bili fenomenalni, drago mi je zbog Saleta (Kataija prim.aut.) koji je odigrao sat vremena. Dobiješ na kvalitetu i samopouzdanju kad je neko poput Saleta na terenu, ali bih ja danas izdvojio Njegoša (Petrovića prim.aut.) koji je odigrao perfektnu utakmicu. Dugo ga nije bilo, a danas je pokazao da je spreman da u svakom momentu odgovori na bilo koji zahtev. Prezadovoljan sam zbog njega, samo neka tako nastavi, istakao je Stanković u izjavi na Arenasport televiziji.

Strelci za gostujući tim bili su Ivanić u 18. Pavkov u 46. i Katai u 49. minutu.

Crvena zvezda je ovim trijumfom napravila sjajnu uvertiru za za Midtjiland, koji na Marakani gostuje narednog četvrtka, u 4. kolu Lige Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track