VELJKO PAUNOVIĆ IMA KORONU: Srbin bio vakcinisan, sad je u izolaciji, iako ima blage simptome, DRŽ' SE MAJSTORE!
Foto: Profimedia

čempionšip

VELJKO PAUNOVIĆ IMA KORONU: Srbin bio vakcinisan, sad je u izolaciji, iako ima blage simptome, DRŽ' SE MAJSTORE!

Fudbal -

Trener jedini bio pozitivan na testiranju fudbalera i stručnog štaba Redinga

Veljko Paunović ima koronu i od juče se nalazi u izolaciji. Njegov klub Reding objavio je informaciju na društvenim mrežama i poželeo brz oporavka svom treneru.

Iz kluba navode da je Veljko Paunović bio vakcinisan, te da su njegovi simptomi na virus kovid 19 blagi i da se on trenutno oseća dobro. Kao mera predostrožnosti i rutinski deo protokola cela ekipa se testirala uoči meča sa Milvolom u utorak i jedino je bio pozitivan Paunovićev test. Pomoćnik menadžera Marko Mitrović će u međuvremenu obavljati funkciju glavnog trenera.

Reding se trenutno nalazi na 16. poziciji u Čempionšipu. Veljko Paunović i "rojalsi" dobro su počeli sezonu, posebno u septembru i početkom oktobra, a onda su usledila tri neplanirana poraza od Blekpula, Blekburna i Bornmuta.

Veljko Paunović
foto: Profimedia

Veljko Paunović preuzeo je Reding u avgustu 2020, kada se klub nalazio u delikatnoj situaciji što se tiče finansija i rezultata. Prošle sezone Srbinu je malo nedostajalo da se domogne plej-ofa Čempionšipa i bori za ulaz u Premijer ligu, jer je Reding bio prvi "ispod crte", sa sedam bodova manje od Bornmuta.

Njegov veliki prijatelj i pomoćnik u mladoj reprezentaciji Srbije Milan Kosanović preminuo je od posledica korona virusa. Veljko Paunović je sa mladom srpskom selekcijom bio svetski prvak na Novom Zelandu 2015. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track