SASTAVI NAVIJAČKI TIKET! Preuzmi BESPLATNO 1.500 RSD - podrži Zvezdu i Partizan
Foto: Promo

SASTAVI NAVIJAČKI TIKET! Preuzmi BESPLATNO 1.500 RSD - podrži Zvezdu i Partizan

Fudbal -

Kladionica Meridian vam ovog četvrtka, pored najvećih kvota na svetu, donosi najveći bonus za online kladjenje – registrujte se i besplatno dobijate 1.500 dinara

Pravi fudbalski praznik je dan kada srpski klubovi igraju u Evropi. Takav užitak ove sezone priredili su nam Zvezda i Partizan, a večeras imamo priliku da ih gledamo u utakmicama koje bi mogle da odluče da li će nam „večiti“ i proleće ulepšati evro mečevima.

Kao i uvek, sportska kladionica Meridian je ponovo tu da podrži naše timove, a ovoga puta spremila je posebno iznenađenje za čitaoce Kurira i ljubitelje fudbala.

Specijalno danas imate priliku da, uz najveće kvote na svetu, sastavite NAVIJAČKI TIKET!

Kako bi vam pomogli u tome, Meridian i Kurir vam poklanjaju čak 1.500 DINARA ZA KLADJENJE!

Sve što je potrebno – REGISTRUJTE SE uz promo kod „Kurir“ na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i BONUS JE VAŠ!

Samo danas i samo na portalu Kurir – Meridian ponovo pomera granice!

GENT – PARTIZAN, DVOJKA 3.85

(Četvrtak 18.45)

Crno-beli na gostovanju u Belgiji imaju priliku za popravni. U poslednjem meču Lige Konferencija Partizan je poražen od Genta na svom stadionu, rezultatom 1:0. Izabranici Aleksandra Stanojevića bi eventualnom pobedom ponovo preuzeli prvo mesto od Belgijanaca.

Gent je u poslednjem meču Pro Lige poražen na svom terenu rezultatom 2:0, od prvoplasirane ekipe šampionata Rojal Union Sen-Giloa. Još jedan adut koji bi mogao da ide u prilog Partizanu, je činjenica da je Gent igrao u gotovo najjačem sastavu za vikend, a da navijači nisu najsrećnije dočekali poraz.

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA ZA ONLINE KLADJENJE

Sa druge strane crno-beli su i dalje neporaženi u Super ligi Srbije, a za vikend savladali su Čukarički na svom terenu.

Podsećamo, iskusni strateg Aleksandar Stanojević je neposredno nakon prvog duela protiv belgijskog tima, nesmotreno dobio crveni karton. Pravila su stroga, te danas neće moći da predvodi tim. Crno-bele će u novom evropskom pohodu na terenu voditi Igor Duljaj

Za utakmicu Gent – Partizan čekaju vas najveće kvote na svetu: kec je 2.00, dvojka 3.85.

CRVENA ZVEZDA – MITJILAND, KEC 2.00

(Četvrtak 21.00)

Crveno-beli će večeras dočekati Mitjiland u okviru četvrtog kola Lige Evrope. Zvezda nakon remija u Danskoj, ima šansu da na stadionu „Rajko Mitić“ overi prolaz u narednu fazu pred svojim navijačima.

Daleko od toga da je kamen na plećima igrača, ali bi pozitivnim rezultatom mogli da obezbede evropsko proleće. Pobeda gotovo sigurno ostavlja u Ligi Evrope, a čak bi i remi u pojedinim kalkulacijama bio dovoljan da se osigura treće mesto koje vodi u baraž za Ligu konferencija.

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA ZA ONLINE KLADJENJE

Važno je istaći da se tim Dejana Stankovića nalazi u društvu još devet neporaženih timova u Ligi Evrope. Šampion Srbije je u dosadašnjem delu takmičenja ostvario dve pobede i jedan remi.

U prvom kolu „pala“ je Braga u Beogradu (2:1), nakon toga u drugoj utakmici Zvezda je bila bolja od Ludogoreca u Razgradu (1:0), a u poslednjem odigranom duelu remizirala je sa Midtjilandom (1:1).

Jedine dve ekipe sa maksimalnim učinkom su Vest Hem i Lion, a pored Crvene zvezde i njih, tu su još Betis, Ajntraht Frankfurt, Galatasaraj, Bajer Leverkuzen, Monako, Real Sosijedad i Marsej koji je zabeležio tri remija.

Za utakmicu Crvena zvezda – Mitjiland čekaju vas najveće kvote na svetu: kec je 2.00, dvojka 3.75.

*Napomena: kvote su podložne promenama

PREUZMI BESPLATNO 1.500 DINARA ZA ONLINE KLADJENJE

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track