KO JE SPORTISTA KOJI JE USMRTIO SRPKINJU U LAS VEGASU: Pijan vozio 250 km/h, klub mu odmah dao OTKAZ, preti mu 26 GODINA ROBIJE!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

KO JE SPORTISTA KOJI JE USMRTIO SRPKINJU U LAS VEGASU: Pijan vozio 250 km/h, klub mu odmah dao OTKAZ, preti mu 26 GODINA ROBIJE!

Ostali sportovi -

Igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags (22) usmrtio je Tinu Tintor (23) u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu.

Sportista je, na deonici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil devojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspešno pokušavali da pomognu devojci koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su devojka i njen ljubimac koji je takođe bio u vozilu - izgoreli!

U pitanju je sada već bivši igrač Las Vegas Rejdersa, kluba američkog fudbala iz NFL lige, koji je momentalno uručio otkaz mladom fudbaleru.

Rags se u sredu pojavio na saslušanju, ali se nije izjasnio da li je kriv, međutim malo toga je na njegovoj strani i preti mu čak 26 godina robije, piše ESPN.

Henri Rags je inače rođen 1999. godine i igra na poziciji "vajd risivera".

Bio je jedan od najtalentovanijih igrača generacije pošto je sa Alabamom osvojio koledž šampionat 2017. godine, pa su ga zato Rajdersi draftovali kao 12. pika prve runde i nadali se da su uboli "premiju".

Henri Rags
foto: Profimedia

On je u međuvremenu je pušten iz pritvora, jer je položio kauciju od 150.000 dolara. U međuvremenu je dobio određene zabrane kao što su kućni pritvor, zabrana alkohola i vožnje, nanogicu i izdavanje pasoša kako ne bi pobegao.

(Kurir sport/ESPN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track