DEGENEK O CRVENOM KARTONU: Pogrešio sam! Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

LIGA EVROPE

DEGENEK O CRVENOM KARTONU: Pogrešio sam! Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu

Fudbal -

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek crvenim kartonom na stratu meča sa Mitjilendom "upisao" se u tragičare.

Degenek je u 12. minutu 'zaradio' direktan crveni karton, nakon što je loše reagovao i kao poslednji igrač odbrane sa leđa povukao Gustava Isaksena.

"Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajao mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao", rekao je Degenek za "Sportski žurnal" i dodao:

"Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu... Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije", konstatuje defanzivac crveno-belih.

Miloš Degenek
foto: www.crvenazvezdafk.com

Degenek takođe smatra da bi crveno-beli slavili u ovom meču da Zvezda nije imala igrača manje.

"Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu. Mislio sam da je bolje da dam Milanu Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol, da sam ga pustio. U tom 12. minutu mislio sam da je najbolja stvar da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Mitjilanda postigao gol i da smo ostali '11 na 11', da bismo preokrenuli do kraja do utakmice", rekao je Degenek.

Zbog crvenog kartona koji je dobio, Degenek je završio učešće u grupnoj fazi Lige Evrope. Njega čekaju dva meča susprenzije, pa neće igrati u Beogradu protiv Ludogoreca i na gostovanju Bragu

(Kurir sport/Sportski Žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track