ARKAN MI PREDLOŽIO DA 3.000.000 IDU MENI NA RUKE, A 3.000.000 NJEMU: Bivši fudbaler Zvezde otkrio ŠOKANTNE detalje pregovora!
Foto: @starsport/Profimedia

NIJE MU BILO SVEJEDNO

ARKAN MI PREDLOŽIO DA 3.000.000 IDU MENI NA RUKE, A 3.000.000 NJEMU: Bivši fudbaler Zvezde otkrio ŠOKANTNE detalje pregovora!

Fudbal -

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Mićić prisetio se razgovora koje je imao sa nekadašnji predsednikom Obilića - Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Popularni Ćićmi, jedan od najboljih "džokera" kluba sa Marakane, nastupao je za crveno-bele od 1996. do 2000. godine.

Nikada se nije preterano isticao, ali bio je ljubimac navijača, Zvezdin "heroj iz senke".

Mićić je u opširnom intervjuu za Mondo između ostalog otkrio i kako je zahvaljujući Arkanu dobio novi ugovor u Zvezdi.

Arkan je silno želeo da Mićić pređe iz Zvezde u njegov Obilić.

"Meni je 1998. istekao ugovor, pošto sam potpisao na dve godine. To je saznao Željko Ražnatović Arkan i odmah me je zvao da odigram kvalifikacije u Evropi nakon što je Obilić bio šampion. Bila je neka priča 'Ajde dođi', rekao sam mu da ću se javiti sutra, jer sam u obavezama. On me sutra zove opet. 'Alo, pa rekao si da ćeš se javiti i nisi se javio', rekao mi je Arkan. Nije mi bilo svejedno'", otkriva bivši fudbaler Zvezde.

Dragan Mićić
foto: @starsport

Mićić je nakon drugog razgovora sa Arkanom otišao na stadion Obilića na pregovore.

"Pričali smo o tome da odigram mečeve u Evropi za Obilić i da me odmah nakon toga prodaju. Arkan mi je predložio da tri miliona maraka od prodaje idu meni na ruke, a tri miliona da ostanu njemu. Možda je i postojala neka varijanta po kojoj bih prešao u Obilić, ali nisam mogao da tražim novac unapred. Posle sam u razgovoru sa Džajom pomenuo da me je zvao Željko, ali je on rekao da ostajem i odmah reagovao da me zadrži. 'Nema ništa od toga, produžićemo na još dve godine', rekao mi je Džajić. Tako je bilo, četiri godine sam ostao u Zvezdi", kaže Mićić.

Bivši fudbaler ističe da se ne kaje što nije prihvatio Arkanovu zanimljivu ponudu.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track