OBEĆANJE ZA PORTUGAL: Predrag Rajković se ovim rečima obratio celoj Srbiji pred BITI ILI NE BITI utakmicu u kvalifikacijama za SP!
Foto: @starsport

ne zaboravlja

OBEĆANJE ZA PORTUGAL: Predrag Rajković se ovim rečima obratio celoj Srbiji pred BITI ILI NE BITI utakmicu u kvalifikacijama za SP!

Fudbal -

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, pričao je o predstojećem meču protiv Portugala.

"Orlovi" meč odluke o plasmanu na Svetsko prvenstvo igraju u Lisabonu 14. novembra, a čuvar mreže Remsa najavljuje veliku borbu.

- Nema tu posebne pripreme, znamo kako šutiraju, ali nadam se da neću ni morati da branim neke penale ili prekide iz izglednih situacija. Nadam se da ću imati dobru utakmicu, da ću pomoći ekipi da izvuče rezultat. Nije to samo Ronaldo, imaju oni mnogo dobrih igrača u napadu. Ali ako budemo držali kompaktnost svih 90 minuta, ko god da bude branio ili igrao, ni njima neće biti lako da nas ugroze - rekao je Rajković i dodao da je cilj prvo mesto u grupi.

- Ne znam baš koliko smo rasterećeni, jer mi želimo da idemo u Katar s prvog mesta, imamo dobru priliku da to uradimo. Igramo kod njih kući, ali daćemo sve od sebe. Selektor nam je ugradio taj neki pobednički mentalitet. On veruje u nas i mi u njega. Od početka nam je pričao da će utakmica u Portugaliji odlučivati i, evo, tako je.

Dvadesetšestogodišnji golman je na prethodnoj utakmici nacionalnog tima, protiv Azerbejdžana napravio veliki kiks kada je driblao i izgubio loptu posle čega je Srbija primila gol.

- Greške su sastavni deo fudbala, svi grešimo. Imao sam najbolju nameru. I selektor i saigrači su mi pomogli da zabroavim na to, da budem koncetrisan na nastavak i da ne mislim na taj dribling. Da li ću driblati opet? Mislim da neću. Jedino ako se baš tako namesti, ali neću - zaključio je Predrag Rajković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track