FERNANDO SANTOŠ ČUVA BERNARDA SILVU ZA SRBIJU: Fudbaler Mančester sitija preskače gostovanje u Irskoj!
Foto: Nemanja Nikolić

KVALIFIKACIJE ZA SP

FERNANDO SANTOŠ ČUVA BERNARDA SILVU ZA SRBIJU: Fudbaler Mančester sitija preskače gostovanje u Irskoj!

Fudbal -

Selektor Portugala poručio da je "najvažnija utakmica protiv Republike Irske"

Selektor Portugala Fernando Santoš rekao je da na predstojećem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske ne može da računa na Bernarda Silvu, ali da veruje da će biti spreman za odlučujući duel protiv Srbije.

- Verujemo da će Bernardo biti na raspolaganju za utakmicu protiv Srbije u nedelju. Došao je umoran, žalio se da je odigrao mnogo utakmica i nije mogao da ode na trening, ali se dobro oporavlja i verujemo da će moći da igra protiv Srbije - rekao je Santoš na konferenciji za novinare.

Fernando Santos
foto: EPA/MIGUEL A. LOPES

Portugal, koji ima bod zaostatka za Srbijom koja je na čelu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo gostuje Republici Irskoj. Sa šestoricom igrača kojima preti suspenzija zbog žutih kartona (Žoao Kanselo, Ruben Dijaš, Žoze Fonte, Žoao Palinja, Renato Sančes i Diogo Žota), Santoš je poručio: "Najvažnija je utakmica protiv Irske".

- Sastavićemo jak tim. Biće to teška utakmica, u Portugalu su pokazali da su takmičarski tim. Nikada ne odustaju, ne povlače se i bore se", istakao je selektor Portugala.

Utakmica Republika Irska - Portugal igra se u četvrtak od 20.45. časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track