JOVIĆ ODUŠEVIO ŠPANSKOG NOVINARA Luka završio na naslovnoj strani: Anćeloti ga je OZBILJNO POVREDIO, ali ne odustaje od snova
Foto: Profimedia

borba

JOVIĆ ODUŠEVIO ŠPANSKOG NOVINARA Luka završio na naslovnoj strani: Anćeloti ga je OZBILJNO POVREDIO, ali ne odustaje od snova

Fudbal -

Luka Jović se ove subote našao na naslovnoj strani sajta uglednog španskog lista "As", a razlog je njegov status u Real Madridu.

Novinar popularnog lista je opravdao razmišljanje srpskog napadača, a odmah na startu teksta je objasnio šta je u pitanju.

Prema informacijama do kojih je stigao "As", Luka Jović je otvoren za odlazak na pozajmicu jer je ove sezone odigrao tek 95 minuta u La Ligi i Ligi šampiona.

Napadač koji ima ugovor do leta 2025. godine je spreman da razmisli o odlasku ukoliko dođe dobra ponuda u januaru.

Luka Jović
foto: Screenshot

Bez obzira na to, reprezentativac Srbije je još uvek odlučan u nameri da u Realu ispuni svoj san i ostavi veliki trag, međutim, težak udarac je dobio kada je Anćeloti odlučio da mu ne pruži šansu na utakmici protiv Elčea, iako u timu nije bilo Karima Benzeme.

Italijan je ovog leta insistirao na tome da Jović ostane u klubu kako bi pratio njegov rad i napredak. Ipak, za sada deluje da ni kod iskusnog stručnjaka bivši fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta ne može da računa na ozbiljnu minutažu.

Gotovo da je stigao do polovine treće sezone u klubu. Srbin je do sada postigao tek dva gola na 39 mečeva.

Ove sezone, Jović se još uvek nije našao u prvoj postavi, ali uprkos svemu, postoje zainteresovanih klubova. Real Madrid još uvek nije označio srpskog napadača kao slobodnog u zimskom prelaznom roku do čijeg početka nije ostalo još puno vremena.

Na kraju teksta, "As" navodi da je Jović ubeđen da, ako nastavi da trenira na istom nivou, može uskoro da dobije dugo čekanu šansu i da bi to moglo znatno da promeni njegovu ulogu u timu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track