OPŠTI HAOS U MOSTARU! Huligani 2 kluba se potukli ZBOG GRAFITA: Sevale baklje, štangle, kamenje i pesnice NA SVE STRANE! VIDEO
Foto: Printscreen

HAOS

OPŠTI HAOS U MOSTARU! Huligani 2 kluba se potukli ZBOG GRAFITA: Sevale baklje, štangle, kamenje i pesnice NA SVE STRANE! VIDEO

Fudbal -

Desetine huligana sukobilo se danas oko 14:30 u Mostaru, a u masovnoj tuči povređena je najmanje jedna osoba. U fizičkom obračunu učestvovalo je skoro pedesetak osoba, koji su se tukli palicama i raznim pomagalima koja su nalazili pored puta.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslov Ljudevit Marić potvrdio je i da su se nepoznate osobe međusobno gađale pirotehnikom i kamenicama.

Naime, sudeći prema fotografijama sa mesta incidenta, oštećeni su mnogi objekti i izlozi, a na nekim mestima na ulici se može videti i krv. Policija je odmah intervenisala i blokirala šire mesto sukoba.

Kako piše klix.ba, od svedoka sa mesta događaja, sukob navijača Veleža i Zrinjskog se dogodio zbog grafita. Navodno su navijači HŠK Zrinjskog u neposrednoj blizini mesta gde je došlo do tuče, crtali grafit. Navodno su prvo grafit nameravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog. Epilog možete videti na snimku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track