Aćimović zove Prosinečkog u Olimpiju

Tražen

Aćimović zove Prosinečkog u Olimpiju

Fudbal -
Iz Slovenije stižu informacije da je bivši trener Zvezde prvi pik sportskog direktora Milenka Aćimovića u izboru novog trenera Zmajčeka iz Ljubljane

Robert Prosinečki je u suzama napustio Crvenu zvezdu, ali već ovih dana bi mogao da pronađe novo zaposlenje u još jednom bivšem klubu - slovenačkoj Olimpiji.

Slovenački mediji, konkretno sportski dnevnik Ekipa, piše da bi Prosinečki uskoro mogao da sedne na klupu Olimpije čiji dres je nosio u sezoni 2002-03 i pomogao klubu iz Ljubljane da osvoji Kup Slovenije. Ostao je u lepom sećanju svima u klubu, kao i navijačima i svi oni ne bi imali ništa protiv da im se putevi opet ukrste.

Sportski direktor Olimpije je još jedan bivši as Crvene zvezde, Milenko Aćimović i on je navodno najviše zagrejan za ideju da dovede Prosinečkog na klupu. Njih dvojica su se sreli ovoga leta kada su Crvena zvezda i Olimpija odigrali prijateljski meč i kada je Prosinečkom svečano uručen dres Olimpije.

Aktuelni trener Olimpije je Ermin Šiljak koji je krajem prošle sezone seo na njihovu klupu, ali čini se da su mu dani na njoj odbrojani. Olimpija je loše startovala u šampionatu (po dve pobede, remija i poraza) i najveći rival Maribor joj već beži šest bodova. Njegova smena je izvesna, Prosinečki je prva želja i ostaje da se vidi da li će hrvatski strateg prihvatiti ponudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track