Bolt gledao pobedu Junajteda i autogol Vidića

Premijer liga

Bolt gledao pobedu Junajteda i autogol Vidića

Fudbal -
Mančester junajted savladao Fulam, a prvi gol za tim trenera Aleksa Fergusona postigao je Robin Van Persi

Tradicionalni subotnji termin Premijer lige u drugom kolu je doneo pet mečeva. Mančester junajted je osvojio prva tri boda, savladavši Fulam (3:2), Everton je novom odličnom predstavom odneo bodove sa "Vila parka" (0:3), dok je Totenhem podelio bodove sa neugodnim Vest Bromvič Albionom (1:1).

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson odlučio je da počne meč protiv Fulama sa Vejnom Runijem među rezervama. Utakmica nije dobro počeo za domaće navijače na "Old Trafordu", pošto je posle samo tri minuta igre iskusni Demijen Daf doveo goste iz Londona u vođstvo. Ipak, malo je bilo potrebno "đavolima" da preuzmu kontrolu.

U 10. minutu Van Persi je prvencem u novom timu izjednačio rezultat, da bi Fulam još dva puta kapitulirao u poslednjih 10 minuta prvog poluvremena. Još jedan novajlija, Šinđi Kagava, natrčao je na odbijenu loptu i lako je ćušnuo u mrežu, da bi Brazilac Rafael do odlaska na odmor odveo Junajted na 3:1.

U 64. minutu, posle nesporazuma sa golmanom De Heom, Nemanja Vidić je poslao loptu u svoju mrežu i Fulam je imao dovoljno vremena da dođe do izjednačenja. Ipak, Junajted je bio taj koji je stvorio više prilika do kraja, pa su Fergusonovi fudbaleri, uz podršku Jusaina Bolta sa tribina, sa konačnih 3:2 došli do prvih bodova u sezoni.Premijer liga, 2. kolo:

Svonsi - Vest Hem 3:0

Aston Vila - Everton 1:3

Mančester junajted - Fulam 3:2

Norič - KPR 1:1

Sautempton - Vigan 0:2

Sanderlend - Reding (odloženo)

Totenhem - VBA 1:1

Čelsi - Njukasl 18.30

Nedelja:

Stouk - Arsenal

Liverpul - Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track