REČI TVORCA NAJSJANIJE GENERACIJE SRPSKOG FUDBALA ODZVANJAJU PLANETOM: Srbija će do 2025. godine biti svetski ili evropski ŠAMPION
Foto: Profimedia

MOĆNA PORUKA

REČI TVORCA NAJSJANIJE GENERACIJE SRPSKOG FUDBALA ODZVANJAJU PLANETOM: Srbija će do 2025. godine biti svetski ili evropski ŠAMPION

Fudbal -

Veljko Paunović, mladi fudbalski stručnjak koji je pre šest godina sa našom omladinskom reprezentacijom pokorio svet, presrećan je zbog velikog uspeha naše A selekcije.

Srbija je u Lisabonu savladala moćni Portugal (2:1) i tako izborila direktan plasman na Mundijal u Kataru.

"Mnogo sam srećan zbog našeg naroda i reprezentacije. Bravo za momke, bravo za selektora! Navijali smo kod kuće i mnogo se obradovali Mitrovićevom pobedosnom golu, kao i igri celog tima. Moja deca su nosila srpske dresove, navijali i radovali se kao ludi. Ovo je veliki uspeh za naš fudbal i zemlju. Ponosan sam što sam Srbin", rekao je Paunović za "Sportski žurnal".

Fudbal, FSS, Reprezentacija, Veljko Paunović
foto: Reuters

Marko Grujić, Vanja Milinković-Savić, Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković, Andrija Živković, Nemanja Maksimović i Miloš Veljković bili su deo tima sa kojim je Paunović pokorio svet 2015. godine na Novom Zelandu.

"Ponosan sam na sve njih, zbog različitih okolnosti Radonjić, Jović i Lukić nisu putovali na Novi Zeland. Vlahović i Terzić su stasali u generaciji mog saradnika Marka Mitrovića, Aleksandar Mitrović u timu omladinaca, osvajača EP 2013" ističe mladi stručnjak.

Reprezentacija Srbije, FSS, Trener, Veljko Paunović, Mladi Fudbaleri
foto: Dado

Paunović ima samo reči hvale za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

"Piksi sve režirao, fudbalski je genije. Bio je moja inspiracija dok sam bio mlad igrač. Pohvale zaslužuje i njegov stručni štab, svi su moji veliki prijatelji".

Paunović je na kraju izneo hrabru prognozu, koja će bez sumnje izazvati brojne reakcije fudbalske javnosti.

"Do 2025. osvojićemo svetsko ili evropsko prvenstvo", poručio je Paunović.

Kurir sport

07:15

DRULOVIĆ OTKRIO PLAN IZ SVLAČIONICE! Idemo na svetsko prvenstvo da napravimo VELIKO IZNENAĐENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track