TRENUTAK KADA PIKSI SAOPŠTAVA MITRU DA NIJE U STARTNIH 11: Pogledajte reakciju heroja Orlova dok mu selektor objašnjava odluku
Foto: Pritnscreen/Instagram

NIJE SE NALJUTIO

TRENUTAK KADA PIKSI SAOPŠTAVA MITRU DA NIJE U STARTNIH 11: Pogledajte reakciju heroja Orlova dok mu selektor objašnjava odluku

Fudbal -

Stojković je sve iznenadio odlukom da meč počne bez Aleksandra Mitrovića, a sa napadačem je zbog toga morao da obavi i razgovor.

To se dogodilo u laganoj šetnji, u parku koji se nalazi u blizini hotela u kojem su odseli srpski fudbaleri.

"Razgovarali smo i rekao sam mu nešto što je on potpuno razumeo i prihvatio naravno moju odluku bez ikakvog pogovora. Iako je rekao da može i da je spreman", počeo je Stojković i onda detaljno objasnio kako je "ubedio" Mitrovića da ostane na klupi.

Piksi, Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

"Ja sam mu objasnio vrlo čisto i iskreno i rekao sam mu da u toj nekoj formaciji u tom nekom sistemu bolje će biti da ovako počnemo utakmicu. I rekao sam mu da prvo poluvreme je potpuno nebitno i ne rešava ništa. Da je drugo poluvreme period kada će se sve rešiti. Ti budi spreman za drugo poluvreme jer ćemo tu overiti vizu za Katar. I ispalo je tako", ispričao je dan posle meča Stojković.

"Opet kažem, neko od igrača bi se ljutio, rekao bi što ne igram, vidi ovaj me ne stavlja... Ali zaista ta komunikacoija naša ne samo sa njim nego sa svima je na visokom nivou. Ono što je najvažnije oni mi veruju, uspeo sam da ih ubedim da mi veruju", objansio je Piksi.

Aleksandar Mitrović
foto: Marko Metlaš FSS, Privatna arhiva

Snimak tog trenutka na svom Instagram profilu podelio je Nebojša Petrović, autor kultne emisije "Mojih TOP11".

00:15

POJAVIO SE SNIMAK: Trenutak kada Piksi saopštava Mitru da ne počinje meč protiv Portugala! Pogledajte njegovu rekaicju (VIDEO)

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track