OVAJ TVIT ŠERUJE CELA SRBIJA: Novinar pogodio da Mitar daje gol u 90. minutu, a sada otkrio ZAŠTO JE TO NAPISAO! (FOTO)
Foto: Starsport©, Printscreen/Twitter

KATAR 2022

OVAJ TVIT ŠERUJE CELA SRBIJA: Novinar pogodio da Mitar daje gol u 90. minutu, a sada otkrio ZAŠTO JE TO NAPISAO! (FOTO)

Fudbal -

Neverovatna priča vezana je za pogodak Aleksandra Mitrovića koji je golom u 90. minutu meča "odveo" Srbiju na SP u Katar.

Fudbalska reprezentacija Srbije ide na Svetsko prvenstvo posle fantastičnog izdanja u Lisabonu, gde je posle preokreta pobedila Portugali sa 1:2. Čovek odluke bio je Aleksandar Mitrović.

Malo ko se nadao dramatičnom scenariju u finišu utamice, ali ima i onih koji su sve to predvideli i pre prvog sudijskog zvižduka.

Ovaj tvit je šerovala cela Srbija, a on glasi:

"Sve što želim je da Mitar da gol u 90. minutu dok oko njega leži 11 fudbalera Portugala i selektor, a on izgovara... KATABAZA", napisao je Milutin Vujičić, novinar redakcije "Monda".

"Kad je Mitrović dao gol, prvo nisam mogao da dođem sebi, pa sam mislio da je ofsajd, plašio sam se da ne prokockamo pobedu, a onda sam uzeo telefon u ruke i video da ne mogu da otvorim Tviter od obaveštenja", kaže Milutin Vujičić.

"Dobio sam na stotine i stotine poruka, ljudi su mi tražili loto brojeve i da im napišem kada će se udati, a niko ne zna da sam inače katastrofalan prognozer, samo sam imao sreće da pogodim da će se kvalifikacije završiti na bajkovit način. Najviše me je na kraju obradovalo kada sam shvatio da je Mitrović video tvit, pa eto - možda na kraju uvrsti reč katabaza u svoju proslavu, mada taj štos je baš crni humor."

Šta je onda "katabaza" koju pominje u tvitu?

"Misao o Mitru kao strelcu u 90. minutu dobio sam veče pre utakmice, nakon gledanja serije Crna svadba, jer se i jedan od glavnih junaka zove Mitar. Cela šala je pomalo morbidna i najbolje je da je zato ne objašnjavam ha-ha, ali sve će vam biti jasno ako pogledate seriju, bolje je da ne upropastim svima trenutak iznenađenja."

Milutin je pogodio kako će nas Mitrović odvesti na Mundijal, pa neka i ubuduće bude u pravu.

"Nadam se da ću i sledeće godine pogoditi za neki njegov gol na Svetskom prvenstvu, najbolje bi bilo u finalu", rekao je Milutin Vujičić.

(Kurir sport/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track