ZNATE LI KO SU OVA DVOJICA BIVŠIH SRPSKIH FUDBALERA: Toliko su se dobro ZAMASKIRALI, da ih ne možete prepoznati!
Foto: Printskrin/Facebook

kakav tandem

ZNATE LI KO SU OVA DVOJICA BIVŠIH SRPSKIH FUDBALERA: Toliko su se dobro ZAMASKIRALI, da ih ne možete prepoznati!

Fudbal -

Danijel Ljuboja i Saša Ilić, momci koji su nekada žarili i palili Ligom 1 i Premijer ligom

Dvojica bivših srpskih fudbalera toliko su se dobro transformisali, da ih je bilo nemoguće prepoznati na prvo gledanje. O kome se radi, čitajte u nastavku našeg teksta.

Danijel Ljuboja, Saša Ilić
foto: Printskrin/Facebook

Čovek sa bradom je Danijel Ljuboja, bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji centrafor PSŽ i mnogih evropskih klubova. Bio je učesnik mundijala 2006. godine, a unazad nekoliko godina bavi se menadžerskim poslom.

Danijel Ljuboja
foto: EPA Robert Ghement

Za one koji se malo bolje sećaju, valja istaći da je Danijel Ljuboja uvek voleo da nosi ekstravagantne frizure, pa je na kraju karijere igrajući za Legiju i Hamburger imao imidž sa svetlim linijama u kosi.

Saša Ilić
foto: Printskrin/Facebook

Sa desne strane je Saša Ilić, Srbin koji je uspešno igrao u Premijer ligi, braneći gol Čarlton Atletika. Iako je rođen u Australiji i ima pasoš te zemlje, uvek je ponosno isticao svoje srpsko poreklo i korene. U Srbiji je studirao DIF i branio za novobeogradski Radnički.

U sezoni 1997/98 Saša Ilić je napravio neverovatan niz od 10 utakmica bez primljenog gola. U velikom finalu igranom na Vembliju, u penal seriji odbranio je Majklu Greju odlučujući jedanaesterac i uveo Čarlton u Premijer ligu posle nekoliko decenija pauze.

Fotografiju je na društvenim mrežama objavila zajednička prijateljica Ljuboje i Ilića Olga Kindler, inače rapidni transformacioni trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track