TRENER BUDUĆNOSTI ZNA ŠTA GA ČEKA: Igraćemo pred najvećim brojem navijača u ovoj sezoni!
Foto: Starsportphoto

Biće pakleno

TRENER BUDUĆNOSTI ZNA ŠTA GA ČEKA: Igraćemo pred najvećim brojem navijača u ovoj sezoni!

Košarka -

Aleksandar Džikić očekuje teško gostovanje Partizanu u "Štark Areni" (sutra od 21.00)

Košarkaši Budućnosti spremaju se za okršaj sa Partizanom koji je na programu sutra sa početkom u 21 čas. Izabranici Aleksandra Džikića su u prethodna dva duela, pobedili Zadar u ABA ligi, zatim su nadigrali Cedevita Olimpiju u Evrokupu.

Očekuje se da je atmosfera u ekipi odlična, jer Budućnost ima skor od 4-1 u Evrokupu, a 6-2 u ABA ligi, ali tu atmosferu kvare problemi sa povredama i virusom. Aleksandar Džikić neće moći da računa protiv Partizana na Vilija Rida, Edina Atića i Igora Drobnjaka, koji nisu bili u sastavu tima ni protiv Cedevita Olimpije.

Aleksandar Džikić, Budućnost
foto: ABA Liga

Trener Podgoričana ističe da zna da igra protiv tima koji ima velike ambicije ove sezone, a nekada je i sam trenirao Partizan, pa mu je atmosfera na tribinama i te kako poznata.

- Naš sledeći protivnik u regionalnoj ligi je u svojim ambicijama vrlo jasan, povukao je poteze koji to nedvosmisleno potvrđuju. Kvalitet njihovog sastava je činjenično stanje, rade pod vođstvom trenera kojeg žele sve ekipe, to je valjda svima jasno. Znamo da nas čeka teška i zahtevna utakmica, pred najvećim brojem navijača, pred kojima ćemo igrati ove sezone, naglasio je Aleksandar Džikić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track