GDE SU NESTALI MINUTI U SRPSKOM FUDBALU? Potpuni HAOS na Banovom Brdu: Ne znam, majke mi šta da ti kažem! Oba trenera DEPRIMIRANA
Foto: Starsport

treće poluvreme

GDE SU NESTALI MINUTI U SRPSKOM FUDBALU? Potpuni HAOS na Banovom Brdu: Ne znam, majke mi šta da ti kažem! Oba trenera DEPRIMIRANA

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog i Novog Pazara odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Novi Pazar je iznenađujuće bio izuzezno blizu pobede na Banovom Brdu.

Gosti su vodili od 37. minuta golom Čečarića, i vođstvo čuvali sve do nadoknade vremena koja je trebalo da traje pet minuta.

Čukarički, je sve vreme pokušavao da nadoknadi propušteno, a u 1. minutu nadoknade s pravom je dosuđen jedanaesterac za "brđane", jer je defanzivac Novog Pazara, istina nehotice, igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Čukarički
foto: Starsport

Najpre protesti gostiju, pa provera snimka i tek potom odluka sudije Đorđa Maksimovića da ostaje pri prvobitnoj odluci o penalu, doveli su do više od pet minuta prekida. Usred postojeće nadoknade vremena, što je bilo vrlo važno za ono što je usledilo.

A usledio je kraj meča koji je šokirao i jedni i druge, jer je trebalo da se igra još barem tri minuta.

Čukarički je najstrožu kaznu realizovao, Stefan Čolović je bio precizan.

Međutim, nedugo posle pomenutog jedanaesterca, kada je sat "otkucao" kraj 96. minuta, dakle uz samo minut nadoknade za penal-prekid koji je trajao oko pet minuta, arbitar je odsvirao kraj.

- Nismo počeli kako je trebalo, pa smo dolazili u situaciju da jurimo rezultat protiv ekipe koja je izuzetno disciplinovana. To je teško. Na kraju, ovih par minuta, ta dešavanja... Jednostavno, to nije pitanje za mene. Čestitam ekipi Pazara na fer i korektnoj borbi, rekao je Saša Ilić trener Čukaričkog za "Arenu sport" i žustro otišao u svlačionicu.

Čukarički
foto: Starsport

Potom je mikrofonu prišao njegov kolega s klupe Novog Pazara, Dragan Radojičić:

- Ne znam, majke mi, šta da ti kažem. Ovako moram da reagujem. Pun sam svega, neke energije... Ne negativne, to nikad nisam. Možda sad može da se priča da je neki moj igrač pogrešio, možda je bila tamo neka situacija... Ali, ono što sam rekao, da ćemo dati sve od sebe, eto... Bili smo već peti put nadomak pobede i na jedan način smo ostali bez nje. Na koji, to ću da vidim, moram da pogledam. Ne pada mi na pamet da komentarišem šta god neko rekao da je u pravu ili nije u pravu, dok ne vidim. Ali, ovo je stvarno jedan veliki udar. Pet utakmica imamo u svojim rukama i ovako nešto kad se desi, na samom kraju... Ne znam šta da kažem, hvala na strpljenju. Idem, da ne slušate više moje žalopojke. Mnogo je teško, uzbuđen je bio trener gostiju Radojičić.

Čukarički
foto: Starsport

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track