OVO NISAM VIDEO ZA 30 GODINA KARIJERE! Trener Benfike: Ponosan sam na igrače, Seferović promašio NEMOGUĆE!
Foto: Profimedia

Liga šampiona

OVO NISAM VIDEO ZA 30 GODINA KARIJERE! Trener Benfike: Ponosan sam na igrače, Seferović promašio NEMOGUĆE!

Fudbal -

Trener Benfike Žorž Žezus bio je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Barselone u utakmice 5. kola Lige šampiona na Nou Kampu

Međutim o promašaju Harisa Seferovića napadača Benfike u nadoknadi vremena na meču sa Barselonom dugo će se pričati.

Švajcarac je imao kolosalnu šansu da u poslednjim trenucima meča donese pobedu Portugalcima i obezbedi im plasman u nokaut fazu.

Umesto toga, obrukao se propisno, a meč je završen bez golova.

Darvin Nunjes je posle sjajne kontre u 93. minutu poslužio Seferovića kao na tacni, ali je usledio neverovatan promašaj.

Žorž Žezus
foto: Profimedia

Trener Benfike Žorž Žezus je kleknuo na travu, ne verujući šta je video, a posle meča je priznao da nije mogao da poveruje da to nije bio gol.

"Za trideset godina trenerskog posla nisam video tako nešto, ali dešava se. I meni i ekipi kao što je Benfika", rekao je Žezus.

Iskusni stručnjak kaže da je ipak zadovoljan igrom svojih izabranika

"Stvarali smo šanse, susret smo završili rezultatom koji nas drži u snovima da možemo da prođemo dalje. Sve zavisi isključivo od nas. Imamo šansu u toj poslednjoj utakmici. U borbi smo sa Barselonom, ekipom koja cilja da osvoji Ligu šampiona. To može da nas učini samo ponosnim, jer igrali smo kao veliki tim", rekao je Žezus.

U poslednjem kolu Barselona gostuje Bajernu, dok Benfika čeka otpisani Dinamo iz Kijeva.

U slučaju remija Barselone i pobede Benfike, Španci i Portugalci bi imali isti broj bodova, ali bi dalje išla Benfika, koja je sem ovih 0:0, kod kuće u drugom kolu pobedila Katalonce sa 3:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track