Ovde nema prevare - Meridian ti donosi keš poklon svakog dana!
Foto: Promo

Ovde nema prevare - Meridian ti donosi keš poklon svakog dana!

Fudbal -

Bonus za online klađenje, bonus na prvi depozit i najveće kvote na planeti vas u Meridianu čekaju svakog dana

Još jedan uzbudljiv dan je pred nama, a ako se pitate šta nam donosi – odgovor je vrlo jednostavan: top lige i “brdo” vrhunskih mečeva širom Evrope!

Iako deluje da je sve u senci “crnog vikenda“ i neviđenih popusta, moramo vam ukrasti trenutak pažnje jer smo za ljubitelje sportskog klađenja spremili ponudu koja se ne odbija!

Evo o čemu je reč: odmah posetite sajt kladionice Meridian, registrujte se i na poklon dobijate bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara!

Ali, ni to nije sve jer imamo još jedno iznenađenje.

Svi novoregistrovani igrači koji na svoj online nalog uplate prvi depozit dobijaju dodatnih 100% bonusa za sastavljanje dobitnih tiketa.

Bonusi su danas zagarantovani svima, a na meridianbet.rs sajtu možete potražiti i najveće kvote na planeti.

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU - Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track