LEVA OSTAO IZA MESIJA, MOGAO BI I IZA VLAHOVIĆA! Roberte, PAZI SE! Dušan Silni rešio da POKORI Evropu, samo je Poljak ispred njega
Foto: Profimedia

doktor fudbala

LEVA OSTAO IZA MESIJA, MOGAO BI I IZA VLAHOVIĆA! Roberte, PAZI SE! Dušan Silni rešio da POKORI Evropu, samo je Poljak ispred njega

Fudbal -

Gol, po gol - milion po milion. Cena Dušana Vlahovića raste iz nedelje u nedelju, jer na prstima jedne ruke mogu da se nabroje klubovi koji ne bi voleli da imaju mladog Srbina u timu.

Još pre tri dana, Vlahović je delio prvo mesto na listi najboljih strelaca u Seriji A. Dvadesetjednogodišnjak i Ćiro Imobile su imali po 10 golova i dve asistencije.

A, od subote je došlo do promene.

Vlahović je bio strelac protiv Empolija, a onda i u utorak protiv Sampdorije. Pored njegovog imena sada piše "12", dok je napadač Lacija ostao na "10" pogodaka, doduše, uz utakmicu manje od kolege iz Srbije.

Ali, ono što je posebno zanimljivo ljubiteljima fudbala širom Evrope, jeste pogled na listu strelaca najjačih liga.

U "peticama", u ovom trenutku, ispred Dušana Vlahovića stoji samo jedno ime, a radi se o fudbaleru koji se nalazi u žiži javnosti zbog toga što nije osvojio Zlatnu loptu, koja je po rekordni sedmi put pripala Leu Mesiju.

Robert Levandovski je, prema mišljenju mnogih, opljačkan na dodeli (nekada) prestižne nagrade u Parizu, a u Bundesligi je postigao 14 golova, tek dva više od Vlahovićevog učinka u Italiji.

Nema sumnje, Dušan Silni je odlučio da u kratkom roku pokori Evropu i obezbedi što veće ponude koje će uskoro početi da stižu u Firencu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track