NEMA ODLAGANJA! Samo na Marakani će se igrati! Stadionu u Ljutice Bogdana SNEG NE MOŽE NIŠTA, biće 100 odsto spreman za utakmicu
Foto: FK Crvena Zvezda

poruka zvezde

NEMA ODLAGANJA! Samo na Marakani će se igrati! Stadionu u Ljutice Bogdana SNEG NE MOŽE NIŠTA, biće 100 odsto spreman za utakmicu

Fudbal -

FK Crvena zvezda obavestio je navijače da ne moraju da menjaju planove za ponedeljak uveče.

Iako su u nedelju odložene sve tri utakmice Super lige Srbije, kao i utakmica Metalca i Partizana koja je trebalo da se igra u ponedeljak, crveno-beli uveravaju da će na stadionu Rajko Mitić biti odlični uslovi za odigravanje utakmice protiv Radnika iz Surdulice na koji će navijači moći da uđu bez plaćanja ulaznice, ukoliko sa sobom ponesu navijački šal.

- Uprkos snegu, Crvena zvezda ima sve neophodne uslove koji omogućuju da sve bude spremno za meč u ponedeljak. Grejači terena rade od juče i održavaju podlogu u kvalitetnom stanju.

Tribine će u potpunosti biti očišćene za potpuni komfor gledalaca, a smanjenje i prestanak padavina najavljeno je već za sutra. Crvena zvezda će svoju utakmicu odigrati sutra od 18 časova, a ujedno ćemo se pripremati i za duel sa TSC-om koji je na programu u četvrtak od 16:05, čime će staviti tačku na jesenji deo sezone.

Nadamo se da će i ostali klubovi očistiti svoje terene kako bi se sve utakmice odigrale, a prvenstvo imalo regularan tok - navedeno je u saopštenju Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja