ADŽINJO, BIVŠI ZVEZDIN BISER I DALJE IMA MAGIJU U NOGAMA: Čaroban dribling Luke Adžića i gol za TV ŠPICE u Holandiji (VIDEO)
Foto: Starsport

luuudilo

ADŽINJO, BIVŠI ZVEZDIN BISER I DALJE IMA MAGIJU U NOGAMA: Čaroban dribling Luke Adžića i gol za TV ŠPICE u Holandiji (VIDEO)

Fudbal -

Nekada je bio jedan od najtalentovanijih Srba, a ovaj potez je dokaz da nije zaboravio da igra fudbal

Kakav dribling, kakva magija, kakva golčina! Upravo ovako mogao bi da se opiše pogodak za TV špice Luka Adžića, u trijumfu njegovog Cvolea nad MVV Mastrihtom (4:0) u Kupu Holandije.

Blistao je nekadašnji talenat iz Zvezdine fudbalske akademije u ubedljivom trijumfu, pokazao da i dalje jednim potezom može da digne publiku na noge. Lako je izbacio iz igre veštim driblingom svog čuvara, obišao ga, a onda iskosa topovskim udarcem skoro pocepao mrežu golmana MVV.

Luka Adžić (23) do pre tri godine bio je jedan od najvećih talenata srpskog fudbala. Crvena zvezda je u njemu videla igrača koji bi mogao da bude jedan od nosilaca igre u budućnosti.

Luka Adžić
foto: Starsport

Međutim, karijera popularnog Adžinja nije se razvijala kako treba. Napustio je Crvenu zvezdu u leto 2018. i prešao u Anderleht u transferu vrednom 800.000 evra. Tamo nije dobio šansu i počeo je da je traži u manjim holandskim klubovima poput Emena, turskom Ankaragučuu i od ovog leta u Cvoleu.

U ubedljivoj pobedi Cvolea gol je postigao još jedan Srbin Slobodan Tedić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track