MATIĆ SE NIJE POJAVIO NA TRENINGU JUNAJTEDA: Da li Srbin ima koronu? VANREDNO STANJE u Mančesteru!
Foto: Profimedia

alarm

MATIĆ SE NIJE POJAVIO NA TRENINGU JUNAJTEDA: Da li Srbin ima koronu? VANREDNO STANJE u Mančesteru!

Fudbal -

Novi soj virusa kovid 19 "omikron" prema pisanju britanskih medija divlja u toj zemlji

Korona je desetkovala Mančester junajted. Na poslednjem treningu pojavilo se samo 18 igrača, dok je čak 19 bilo odsutno, među njima i naš Nemanja Matić. U Velikoj Britaniji soj "omikron" je u velikom progresu i prema navodima tamošnjih medija sve je više obolelih.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Odlukom kluba zatvoren je trening centar na 24 sata, a prema novim pravilima koja vladaju u SC "Karington" svi fudbaleri koji dolaze u kamp biće testirani u svojim automobilima. Ulazak u centar biće im dozvoljen samo ukoliko nalaz bude negativan.

Zbog svih mera na poslednjem treningu pojavilo se samo 18 fudbalera, a među njima nije bilo Nemanje Matića. Srbin je sasvim sigurno poslušao savet lekarske ekipe Junajteda, koja je preporučila svim igračima da ostanu kod kuće, ukoliko osete i najmanji simptom koronavirusa.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Negativne nalaze na testu dobili su - Kristijano Ronaldo, De Hea, Bruno Fernandez, Lindelof, Fred, Rašford, Mektomini, Marsijal, Varan, Pogba, Džons, Van-Bisaka, Kavani, Tilš, Grant, Čong, Baji i Dalo. Plus trener Ralf Rangnik, pomoćnik Kiran Mekena i direktor Džon Murtou.

Mančester junajted je odložio utakmicu 18. kola Premijer lige sa Brentfordom koja je trebalo da bude igrana u subotu. Pod upitnikom je igranje meča protiv Brajtona u subotu, u terminu od 13.30 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track