KURIR OTKRIVA: BORJAN NIJE NI U PROTOKOLU ZA DANAŠNJI MEČ! Zvezda bez kapitena u Bačkoj Topoli!
Foto: Starsport©

hendikep

KURIR OTKRIVA: BORJAN NIJE NI U PROTOKOLU ZA DANAŠNJI MEČ! Zvezda bez kapitena u Bačkoj Topoli!

Fudbal -

Milan Borjan neće braniti protiv TSC u Bačkoj Topoli. Kapiten Crvene zvezde nije ni u protokolu za poslednji meč u ovoj kalendarskoj godini. Da li je razlog sukob sa Stankovićem ili povreda ruke, tek, crveno-beli će biti svakako drastično oslabljeni.

Dejan Stanković, Milan Borjan
foto: Starsport©

Da podsetimo, Milan Borjan i Dejan Stanković imali su verbalnu i žučnu raspravu u svlačionici Crvene zvezde u ponedeljak, posle kiksa protiv Radnika (1:1). Tada je Stanković zamerio fudbalerima na neprofesionalnom odnosu i označio ih kao glavne krivce za gubitak važnih bodova u borbi za titulu.

Milan Borjan koji uživa autoritet u svlačionici odgovorio je treneru da sve nije baš tako i onda je došlo do još žučnije rasprave. Deblji kraj izvukao je golman i kapiten crveno-belih koji je ispao iz konkurencije za utakmicu protiv TSC.

Zoran Popović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milana Borjana će na golu zameniti Zoran Popović, a sa utakmice će izostati i oba desna beka Milan Gajić i Marko Gobeljić, kao i napadač Rišairo Živković.

Kurir sport

Bonus video:

00:39

DEJAN STANKOVIĆ O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Presrećan sam što živim u njegovoj eri, takav se ambasador naše zemlje NEĆE OPET RODITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track