ZVEZDA ISPUNILA OBEĆANJE, IGRAČIMA PREMIJE OD 20.000 EVRA: Uprava gasi vatru posle sukoba STANKOVIĆA I BORJANA
Foto: Starsport©

legle pare

ZVEZDA ISPUNILA OBEĆANJE, IGRAČIMA PREMIJE OD 20.000 EVRA: Uprava gasi vatru posle sukoba STANKOVIĆA I BORJANA

Fudbal -

Fudbaleri šampiona države nagrađeni za veliki uspeh u Ligi Evrope

Uprava Crvene zvezde na kraju sezone podelila je premije svojim fudbalerima, kako bi ipak zadovoljni otišli na zasluženi odmor. Biće im isplaćen i drugi deo novembarske plate.

Zvezdan Terzić
foto: Crvena Zvezda FK

Čelnici Crvene zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem žele da gase požar u svlačionici uzrokovan posle kiksa u meču sa Radnikom, kada su se sukobili trener Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan. Detalji njihove svađe isplivali su u javnost i prilično uzdrmali redove četvorostrukog uzastopnog šampiona.

Dejan Stanković, Milan Borjan
foto: Starsport©

Premije u visini od 20.000 evra odnose se na prvo mesto u grupi Lige Evrope i direktan plasman u osminu finala. Oni koji su imali najveću minutažu dobiće pun iznos sume, dok će drugi biti nagrađeni po minutaži.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbalerima je samo dan posle remija sa Bragom na račun leglo po 10.000 evra, kao nagrada. Radnoj zajednici kluba iz Ljutice Bogdana plate su stigle na vreme.

Opet, postoje i određeni dugovi iz 2020. makar tako kažu igrači, jer im je isplaćeno svih 12 plata, ali za 50 odsto manje zbog pandemije koronavirusa. Međutim, niko od njih nije potpisao da se odriče svojih primanja. Sve je ostalo na usmenom obećanju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track