PRIČAO SAM SA SUDIJAMA O SARMAMA! Novi detalji skandaloznog upada u sudijsku svlačionicu! Tončev: Arbitri tražili telefon od mene!
Foto: @starsport

zanimljivo objašnjenje

PRIČAO SAM SA SUDIJAMA O SARMAMA! Novi detalji skandaloznog upada u sudijsku svlačionicu! Tončev: Arbitri tražili telefon od mene!

Fudbal -

Novica Tončev, prvi čovek Fudbalskog Regiona istočne Srbije, u četvrtak je zajedno sa sinom Stanislavom, predsednikom Radnika iz Surdulice, saslušan zbog prijave za ulazak u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice između Radnika i TSC-a.

Tončev se pred članovima Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije pojavio u prisustvu svog advokata Miće Petkovića.

On je istakao da je reč o "montiranom postupku". Tončev je imao i zanimljivo objašnjenje... Tvrdi da je na poluvremenu želeo da pokaže gostima iz Bačke Topole radove u obližnjoj balon sali.

"Vrata su bila odškrinuta, rekao sam ljudima koji su stajali ispred, a i delegatu, da idem samo da pozdravim sudije. Ušao sam u svlačionicu, pozdravio ih i u toku zadržavanja u svlačionici, pričalo se o svemu. U ruci sam držao telefon koji su sudije tražile da vide neki sporan momenat, na koji im je ukazao predsednik Radnika (Stanislav Tončev). Dok sam bio u svlačionici, pričalo se o dobrim sarmama, o večeri, predstojećoj Skupštini FSS. Mislim da sam pričao sa jednim sudijom, koji je član moje partije, oko liste sudija", rekao je Tončev, prenosi Sport Klub.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Novicu i Stanislava Tončeva zbog ovog incidenta, zbog čega Tončev neće moći da prisustvuje sednici Izvršnog odbora FSS, zakazanoj u ponedeljak. Potpredsednik FSS tvrdi da pojedinci žele da onemoguće njegovu kandidaturu na predstojećim izborima i ističe da je šest meseci ljudima iz UEFA objašnjavao da su pojedina rešenja o izboru i biranju kandidata suprotna Ustavu Srbije.

Odluka o ovom slučaju očekuje se za sedam dana. Disciplinsku komisiju FSS, poslednjih godina, beskompromisno vodi Ivan Nikolić. Odluke donose i potpredsednik Zoran Janković i članovi Danilo Đaković i Aleksandar Grdinić.

Kurir sport/ Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track