SNEŽA BORJAN ODGOVORILA DELIJAMA Oglasila se posle POTRESA NA MARAKANI: Obratite se Zvezdanu Terziću! VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić

zvezdini navijači uznemireni

SNEŽA BORJAN ODGOVORILA DELIJAMA Oglasila se posle POTRESA NA MARAKANI: Obratite se Zvezdanu Terziću! VIDEO

Fudbal -

Iako je prethodnih nekoliko dana ključalo na Marakani zbog svađe koja je izbila u svlačionici Crvene zvezde posle remija sa Radnikom iz Surdulice, vest da je Milan Borjan tražio raskid ugovora sa crveno-belima šokirala je navijače.

Podsetimo, u svlačionici su pale teške reči između golmana koji je tokom godina postao ljubimac navijača i trenera Dejana Stankovića koji je legenda kluba i to samo nekoliko dana nakon istorijskog uspeha, plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Ukoliko zaista napusti klub, a sva je prilika da će se to desiti, Crvena zvezda će bez Borjana biti značajno oslabljena u drugom delu sezone, a uznemireni navijači su u velikom broju za detaljnije informacije pisali Snežani Borjan, supruzi iskusnog golmana.

Ona se video porukom obratila svima koji su zainteresovani za situaciju reprezentativca Kanade.

- Dragi ljudi, zablokirali ste mi Instagram sa hiljade i hiljade poruka: Da li Milan Borjan ide iz Zvezde? Šta se dešavalo u svlačionici? I sve ostalo. Znači, ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve što vas interesuje, imate upravu kluba, Zvezdana Terzića, PR-a kluba. Oni plasiraju sve informacije u novine i medije. Kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa svojom porodicom na odmoru, a i vi znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga - poručila je Snežana Borjan u kratkom video na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

00:30

Sneža Borjan odgovorila navijačima Zvezde: Ne mešam se u Milanovu karijeru!

Kurir sport

Bonus video:

00:17

Milan Borjan na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track