MOLIM TE, PREŽIVI! Eriksenov saigrač se prisetio HORORA: Bogu hvala da nije bio u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama!
Foto: Printskrin

PAMTI SVAKI DETALJ

MOLIM TE, PREŽIVI! Eriksenov saigrač se prisetio HORORA: Bogu hvala da nije bio u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama!

Fudbal -

Danski fudbaler Jusuf Poulsen prisetio se trenutka horora koji je zaledio planetu.

Spektakl u Kopenhagenu i utakmica između Danske i Finske na Evropskom prvenstvu u fudbalu pretvorila se u košmar kada se Kristijan Eriksen u 42 . minutu samo srušio na teren.

Usledila je grčevita borba za njegov život, a svo vreme bio je okružen saigračima

"Kad smo svi stali oko njega u tom trenutku smo se svi plašili da ga gledamo kako umire. Još se sećam šta smo svi šaputali ili mislili u glavi - molim te, izvuci se iz ovoga i preživi", prsietio se Poulsen i nastavio:

Jusuf Poulsen
foto: Profimedia

"Bilo je teško jer se odmah svega setiš opet. Da mu se to desilo u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama. Hvala Bogu što je ispalo ovako pa svi možemo da pričamo manje-više normalno o tome, jer je suštinski pozitivna priča. Mnogo ljudi je umrlo kad se našlo u Kristijanovoj situaciji. Imao je sreće što se desilo na meču i što je imao na raspolaganju medicinsku pomoć koja je mogla odmah da reaguje i vrati ga", opisao je Poulsen.

Eriksenu je kasnije ugrađen defibrilator, zbog čega nije mogao da nastavi da igra za Inter, pa se rastao sa italijanskim klubom i traži novi angažman.

Kristijan Eriksen, Sabrina Kvist Jensen
foto: Printskrin

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track