VLAHOVIĆ GRMI OD LUKSUZA! Jedan DETALJ je promakao svima: Dušan se nigde ne pojavljuje bez ZLATNOG PREDMETA od 16.500 evra! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tek će da uživa

VLAHOVIĆ GRMI OD LUKSUZA! Jedan DETALJ je promakao svima: Dušan se nigde ne pojavljuje bez ZLATNOG PREDMETA od 16.500 evra! (FOTO)

Fudbal -

Tek će uživati u skupocenim stvarima Dušan Vlahović, zaslužio je to partijama u dresu Fiorentine.

Sa klubom iz Firence, prema pojedinim informacijama ima ugovor vredan 800.000 evra godišnje koji ističe na leto 2023. godine.

Kako deluje da do produžetka saradnje neće doći, iako je Fiorentina navodno nudila i šest puta veću platu, možemo da pretpostavimo da će reprezentativac Srbije uskoro imati i ozbiljniju zaradu u nekom od najboljih evropskih klubova.

A, nekako nam je promaklo da Vlahović voli da potroši novac na skupocene satove i da potom iste nosi u svakoj mogućoj prilici.

Dušan Vlahović
foto: Starsport

Pa čak i kada putuje u opremi reprezentacije Srbije tokom termina za utakmice reprezentacija, Dušan na ruci ima skupoceni model Roleksa. U pitanju je "Dejtona" u kombinaciji čelika i zlata sa belim brojčanikom.

Radi se o modelu vrednom blizu 16.500 evra, a to je tek jedan iz kolekcije satova koje poseduje rekorder Fiorentine.

Šta li tek možemo da očekujemo od Vlahovića kada dobije bogati ugovor i kada postane jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu...

Dušan Vlahović
foto: Damir Dervišagić

(Kurir sport)

Bonus video:

05:38

VLAHOVIĆ ĆE TEK EKSPLODIRATI! Lični kondicioni trener našeg fudbalera otkrio detalje saradnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track