ZLATAN RAZBESNEO KATOLIKE NA BOŽIĆ: Neprimerena čestitka kontroverznog fudbalera!
Foto: EPA/Luca Zennaro, Instagram

SKANDALOZNO

ZLATAN RAZBESNEO KATOLIKE NA BOŽIĆ: Neprimerena čestitka kontroverznog fudbalera!

Fudbal -

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40) čestitao je Božic po Gregorijanskom kalendaru svim vernicima, ali je pri tom uspeo da razbesni veliki deo navijača.

Neprimerena fotografija naišla je na osudu katolika u Italiju. Zlatan kaže da je samo nastavio tradiciju. Naime, Ibrahimović je uz poruku "Merry Chriztmaz" objavio i srednji prst.

Zlatan Ibrahimović
foto: Pritnscreen/Instagram

Na Instagramu je za tu fotografiju dobio gotovo pola miliona "lajkova" u manje od sat vremena, ali bilo je dosta onih kojima se poruka nije svidela. Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželeli da u 2022. ne postigne nijedan gol, a deo ga je prozivao i zbog porekla. Pojedini su bili grublji, vređali su ga i psovali...

- Vidi se da si sa Balkana! Možeš iz Bosne, ali Bosna iz tebe nikada. Nadam se da ćeš uskoro morati da završiš karijeru.

Nekima su fotografija i ceo pristup bili duhovit, pa su vedrim emotikonima i pozitivnim komentarima pružili podršku Zlatanu.

Zlatan Ibrahimović
foto: Pritnscreen/Instagram

Prošle godine Ibrahimović je na Instagramu 25. decembra postavio srednji prst u odelu Deda Mraza, a ove godine je srednjak zapravo sveća, a na vrhu je upaljen plamen. Kad god bi pričao o religiji, Zlatan bi rekao da veruje jedino u sebe, ali da poštuje uverenja drugih.

- Moja religija je poštovanje drugih. Za sve vere i za sva mišljenja. Tako sam odrastao, a tako i sada razmišljam - govorio je Zlatan.

Nedavno je Ibrahimović posetio papa Franju u Vatikanu, kada se fotografisao sa njim i proveo duže vremena u prijatnom razgovoru.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track